HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Ocak 2024 Cuma Saat: 14:55

ENGELSİZ KAFE İLGİ GÖRÜYOR

Fatsa Belediyesi Engelsiz Kafenin bu haftaki konukları Ordu Mevlüde Rıfat Poyraz Engelsiz Rehabilitasyon Merkezi oldu.   Engelsiz Kafedeki etkinliğe Kaymakam Avni Kula, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ordu Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü
ENGELSİZ KAFE İLGİ GÖRÜYOR

Fatsa Belediyesi Engelsiz Kafenin bu haftaki konukları Ordu Mevlüde Rıfat Poyraz Engelsiz Rehabilitasyon Merkezi oldu.
  Engelsiz Kafedeki etkinliğe Kaymakam Avni Kula, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ordu Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan’da katıldı. Ordu Mevlüde Rıfat Poyraz Engelsiz Rehabilitasyon Merkezi bireyleri düzenlenen etkinlikte “Çiçek Abbas” isimli mini skeç gösteri yaptılar. Yine bugün doğum günleri olan Kübra Kebenç, Sıla Özkan ve Gözde Teke için Kaymakam Avni Kula, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ordu Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan ile birlikte doğum günü pastası üflediler.

Fatsa Belediyesi Sosyal Hizmet Müdürü Fatma Güloğlu Engelsiz Kafe’nin açıldığı günden bu yana çok çeşitli rehabilitasyon merkezlerinden misafirleri ağırladığını belirterek, “Bugün de Ordu Mevlüde Rıfat Poyraz Engelsiz Rehabilitasyon Merkezimiz misafirimiz oldu. Kendilerine buraya geldikleri ve bizleri onurlandırdıkları için çok çok teşekkür ediyoruz. Fatsa Engelsiz Kafemizde birbirinden güzel etkinlikler yapılıyor. Bugün de engelli bireyler bizimle bir skeç paylaşımı yaptılar. Misafirlerimizi ağırlamaktan gerçekten çok mutlu olduk.” dedi.

 Üç ayların başlangıcı olan bugünü din görevlisinin duası daha güzel ve anlamlı geçirdiklerini ifade eden Güloğlu, “Engelsiz Kafemiz şuana kadar gerçekten her hafta, her gün özellikle Perşembe ve Cuma günleri dolu dolu etkinlikler ile zamanı dolduruyor. Hakikaten ilginin büyük olduğunu düşünüyorum çünkü gerek Karadeniz Bölgesi'nde gerekse Ordu ili genelinde ilçeler içerisinde hem mekan konum hem de içerisindeki güzelliklerle gerçekten çok güzel yapılmış bir hizmet olarak düşünülüyor ve kulaktan kulağa engelsiz kafemizde yapılan paylaşımlar hakikaten hem özel kardeşlerimiz arasında hem de diğer vatandaşlarımız arasında ilgi uyandırdığını düşünüyorum.” Diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ENGELSİZ, KAFE, İLGİ, GÖRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız