HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Ocak 2024 Cumartesi Saat: 13:52

GÜLER: SİZLERİ SEVİYORUZ

7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Farkındalık Haftası’nda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği üyeleri ile bir araya geldi.
GÜLER: SİZLERİ SEVİYORUZ

7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Farkındalık Haftası’nda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği üyeleri ile bir araya geldi.

            Büyükşehir Belediyesi Kültür Otağı’nda görme engelliler ve ailelerine yönelik bir etkinlik düzenledi.  Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’de, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ve AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş ile davete katılan misafirleri yalnız bırakmadı. Masaları tek tek gezen Başkan Güler tüm misafirlerle sohbet etti.

Programda, görme engellilerin okuma ve yazmasına yardımcı olmak amacı ile kullanılan brail alfabesinin bulunduğu tablet ve bireylerin bağımsız hareketlerini sağlamak amacı ile kullanılan beyaz baston Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm görme engellilere hediye edildi.

“SİZLERİ SEVİYORUZ”

Programda konuşan Başkan Güler, Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak ve onları sosyal hayatın içerisine entegre etmek amacıyla yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, daha mutlu bir Ordu inşası için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Güler açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:  “Bugün bir arada olmamız için bu program bir vesile oldu. Bizlerin de 1 dk sonra ne olacağımız belli değil bu nedenle aynı geleceği paylaşabiliriz. Bütün tesislerimiz, bütün imkanlarımız sizlerin. Her zaman burayı kullanabilirsiniz. Engelli araçlarımız var sizleri istediğiniz yere alıp götürebilirler. Sizler için yaptığımız plajlarımız ve parklarımız var. Cumhuriyet Mahallemizde dünyanın en iyi engelli plajı hangisiyse onu uygulamaya çalışıyoruz. Bundan sonra da Allah nasip ederse bu çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Melet ile Turnasuyu’nu birleştirerek sahile bisiklet yolu yapıyoruz. Sizler için de gezme yerleri olacak. Boztepe’de dağ kızağı yapıyoruz. Şartları oluşturarak ondan da istifade etmenizi sağlayacağız. Kısacası hayatı daha da güzelleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Sizleri seviyoruz. Siz önerin beraber çalışmaları yapalım. Buradaki amacımız sizin hayatınızı güzelleştirmek, sizinle beraber mutlu bir Ordu’yu hep beraber oluşturmak”

 

Anahtar Kelimeler : GÜLER:, SİZLERİ, SEVİYORUZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız