HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 13:29

GENEL MÜDÜR CANLI’DAN ZİYARETLER

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Mustafa Canlı, Eğitim Kenti Orduda okul ve kurumları ziyaret etti. Millî Eğitim Bakanlığının hayata geçirdiği eğitim politikalarına ilişkin başta okul yöneticileri ve öğretmenler ile isti
GENEL MÜDÜR CANLI’DAN ZİYARETLER

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Mustafa Canlı, Eğitim Kenti Ordu'da okul ve kurumları ziyaret etti.

Millî Eğitim Bakanlığının hayata geçirdiği eğitim politikalarına ilişkin başta okul yöneticileri ve öğretmenler ile istişarelerde bulunmak, karşılaşılan problemleri çözüme kavuşturmak amacıyla Bakan Yardımcıları ile bütün Genel Müdürlerin katılımıyla 81 ile ziyaretler başladı.

Eğitim öğretim faaliyetlerinin değerlendirilmesi kapsamında Eğitim Kenti Ordu'ya gelen Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Mustafa Canlı ile Daire Başkanı Emrullah Uzun; okul ve kurum yöneticileri, öğretmen ve öğrencileri ile buluştu. 

İl ziyaretleri programı kapsamında, Ordu’yu ziyaret eden Genel Müdürü Mustafa Canlı, ilk olarak Ordu Valisi Muammer Erol ve İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ziyaret etti.

Programına Perşembe ve Gürgentepe ilçelerindeki Kaymakamlık ve okul ziyaretleri ile devam eden Genel Müdür Canlı ilçelerdeki Atatürk İlkokulu, Sosyal Bilimler Lisesi, Sakin Şehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Ahmet Yaşar Anadolu Lisesi ve Şehit Erdi Demir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek kurum yöneticileri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.

Ziyaretin ikinci gününde Ünye ve Kumru ilçelerine geçen Genel Müdür Mustafa Canlı, Kaymakamlık ziyaretlerinin ardından Ünye Bilim Sanat Merkezi, Rehberlik Araştırma Merkezi, Halk Eğitimi Merkezi, Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Kumru Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. 

Ziyaretlerin ardından Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdür Mustafa Canlı ve Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Mustafa Otrar, İl Millî Eğitim Müdürü Vargeloğlu ve Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ile eğitim değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiler.

Toplantılarda, Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in öncülüğünde yürütülen faaliyetler, mevzuat değişiklikleri, hayata geçirilen yeni uygulamalar ve yakın gelecekte yapılması planlanan çalışmalara ilişkin bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca yerel eğitim öğretim faaliyetleri hakkında da bilgi alan Genel Müdür Mustafa Canlı, okul ve kurum yöneticiler ile istişarede bulundu.

Anahtar Kelimeler : GENEL, MÜDÜR, CANLI’DAN, ZİYARETLER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız