HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Ocak 2024 Salı Saat: 09:59

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER FAKİR,GARİBAN VE ÇARESİZLER Türkiye’min değişmez gerçeği işte! Fakir, gariban ve çaresizler güneşin hem doğuşunu hem de batışını seyrediyor. Sistemin kaymağını yemeye doymayan para oburları da sadece güneşin batış
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

FAKİR,GARİBAN VE ÇARESİZLER

Türkiye’min değişmez gerçeği işte! Fakir, gariban ve çaresizler güneşin hem doğuşunu hem de batışını seyrediyor. Sistemin kaymağını yemeye doymayan para oburları da sadece güneşin batışını seyrediyor.

 

 

ANLAYAN ANLADI!

“Ülkemiz nüfusunun %12.29’unu oluşturan engelli insanlarımızın insan onuruna yakışan bir şekilde yaşamlarını sürdürmeleri adına, eğitim seviyelerinin yükseltilmesi, 2022 engelli maaşının sembolik olmaktan ziyade ihtiyaç karşılaması, evde bakım maaşının bağlanması, istihdam olanaklarının artırılması, kısaca engelli bireylerimizin eğitim, erişim, çalışma hayatı ve sağlık alanındaki haklardan faydalanmaları, ekonomik ve sosyal hayata etkin katılımlarını sağlamak amacıyla yaptığımız çalışmalarımız sürekli ve aralıksız bir şekilde devam etmektedir. Engelli insanlarımızın istihdam olanaklarının artırılması amacıyla düzenlediğimiz mesleki eğitim kursları sayesinde bir çok engelli insanımız özel sektör kuruluşlarında istihdam edilmiştir. 2012 yılından itibaren uygulamaya başlanan EKPSS sınavları ile çok sayıda engelli insanımız kamu kurumlarında memur kadrolarında istihdam edilmiştir. Engelliler ile ilgili politikalar, sadece engellilerin insani haklarını ve sosyal güvencelerini sağlamakla sınırlı olmayıp, aynı zamanda engelliliğe neden olan etmenlerin çözümünü de kapsamalıdır. Engelli insanların yaşadıkları sorunlar sadece kendilerinin değil, ailelerinin, çevrenin, toplumun, kısacası tüm insanların ortak sorunudur.”

(Muammer Erol, Ordu Valisi)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Doğruyu söyleyen ve yazanlar 2DELİ” damgası yiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

MÜGE GÜMÜŞ

Gürkan GÖZÜKAN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

AYDİL TESİSAT

Sahipliğini 18 yıllık tecrübe  Murat Aydil’in yaptığı Aydil Tesisat, “Kaliteyi ucuza almanın tek adresi” sloganıyla hizmet etmeye devam ediyor.

                Doğalgaz, kalorifer, sıhhi tesisat, güneş enerjisi, hırdavat ve elektrik malzemeleri adresi Aydil Tesisat Bucak Mahallesi Nefsibucak caddesi NO: 14/A adresinde hizmet veriyor.

Şehit ailesi ile gazilere  yüzde 35 indirim uygulayan Aydil Tesisata 0531 576 76 53 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Aydil tesisata her zaman olduğu gibi hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

KURAN YAPI

Sahipliğini 20 yıllık tecrübe Murat Kuran’ın yaptığı Kuran Yapı kesintisiz müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                PVC doğrama, sineklik, stor sineklik, çelik kapı, tavan lambir, panjur, cam balkon, küpeşte, alüminyum merdiven imalat ve tamir adresi kuran yapı Bucak Mahallesi Ataçlar sokak NO:3-A adresinde hizmet veriyor.

                Kuran yapı sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

             YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

Sahipliğini  çeyrek asırlık tecrübe Olgun Nihat Kul’un yaptığı Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, Düz Mahalle Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zaman da müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla  dikkat çeken Yeni Doğuş Akvaryum ve Kuş galerisine, 0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Haftanın her günü hizmet vermesiyle dikkat eken Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisine hayırlı kazançlar diliyoruz.

GURUR ŞARKÜTERİ

Sahipliğini yılların tecrübesi merhum  Osman Aras’ın oğlu Sabri Aras’ın yaptığı Gurur Şarküteri ve tekel bayii hizmet vermeye devam ediyor.

                Yasalara bağlığı ile dikkat çeken  ve gece 22.00’ye kadar hizmet veren Gurur Şarküteri ve Tekel bayii Şarkiye Mahallesi Fevzi Çakmak caddesi NO: 19 adresinde  hizmet veriyor.

                Gurur Şarküteri ve tekel bayiine, 214 40 51 ve 0537 570 76 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Gurur Şarküteri  ve tekel bayiine  bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Misafiri olduğumuz  bu hayatta; geçmiş bir tozdur, üfleyin gitsin be...

 

 

O GÜN BUGÜN

Ülkemİn  “Desinlerci” insanı işte! Göz görüyor, kulak duyuyor fakat, ağız söylemiyor. Sorunları akılla çözemeyenler ise yumruklarını ve silahlarını konuşturuyor.

 

 

HARBİDEN

Onur, haysiyet ve şeref düşkünü insanlar, o değerleri için ya ölür ya da ölür.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-TÜİK'in 2023 yılı verilerine göre, Türkiye genelinde ortalama yaşam süresi belli olduğunu, bu kapsam ortalama yaşam süresi 78,3 yıl olarak kaydedildiğini,  kadınların ortalama yaşam süresi, erkeklere kıyasla 5,5 yıl daha uzun olup 81,1 yıl olarak belirlendiğini, erkeklerde ise ortalama yaşam süresi 75,6 yıl olduğunu.

***********************

x-TUİK verilerine göre, Ordu’da kadınlarda ortalama yaşam süresi: 83,0, erkeklerde ortalama yaşam süresi: 77,2, ortalama yasak süresinin : 80,0 olarak kayıtlara geçtiğini,

***********************

x-Ordu’nun yakından tanıdığı  Prof. Dr. Hakan Timur’un, Ordu Üniversitesi’ne (ODÜ) Tıp Fakültesi Dekanı olarak atandığını,

***********************

x-İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy 2023 yılında polis sorumluluk bölgesinde meydana gelen asayiş olayları ile ilgili yaptığı açıklamada; il genelinde 16.689 olayın meydana geldiğini, kişilere karşı gerçekleşen 9.117 olayın %99’u, mal varlığına karşı gerçekleşen 2.731 olayın %90’nın aydınlatıldığını söyleyerek, 20.048 şüpheli şahsa işlem yapıldığını, 210 şahsın ise tutuklandığını ifade ettiğini,

***********************

x-İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz ‘ün Jandarma sorumluluk bölgesinde 2023 yılında il genelinde 9.354 olayın meydana geldiğini, suçların önlenmesine yönelik icra edilen görevlerde 50.500 önleyici kolluk devriyesi, 9.317 adli kolluk devriyesi, 1.704 sevk ve nakil devriyesi olmak üzere 61.521 devriye faaliyeti icra edildiğini belirterek, aranan 1.653 şahıs ile aracın yakalandığını kaydettiğini,

*************************

x- 13 Ocak'ta başlayıp 11 Şubat'ta sona erecek Afrika Uluslar Kupası, Fildişi Sahili'nde düzenlendiğini,  Afrika Uluslar Kupası; S Sport Plus, Exxen ve TV8,5 ekranlarından canlı olarak yayınlanacağını,

*************************

x-Türkiye’de İşsiz sayısı 2023 yılı Kasım ayında bir önceki aya göre 115 bin kişi artarak 3 milyon 116 bin kişi olduğunu,

*************************

x-Dünyanın en güçlü orduları belli olduğunu, Türkiye’nin, 8. sıraya yükselerek Almanya ve Fransa'yı geride bıraktığını,

*************************

x-kuaförlerinde zamdan nasibini aldığını, kadın kuaförlerinde saç kesimi 130 liradan 200 liraya çıktığını, Berberlerde sakal tıraşı 40 liradan 70 liraya, saç kesiminin ise 75 liradan 125 liraya ulaştığını, 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız