HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Ocak 2024 Çarşamba Saat: 15:18

BÜYÜKŞEHİRDEN ANLAMLI ÇALIŞMA

Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kütüphanesine kavuştu. Ünye ziyareti kapsamında Türkiye Sakatlar Derneğine giden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yeni bir k
BÜYÜKŞEHİRDEN ANLAMLI ÇALIŞMA

Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kütüphanesine kavuştu.

Ünye ziyareti kapsamında Türkiye Sakatlar Derneğine giden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yeni bir kütüphanenin derneğe değer katacağını söyleyerek üyelere kütüphane sözü vermişti. Bu kapsamda ekiplerini talimatlandıran Başkan Güler, engelsiz kütüphanenin kurulmasını sağladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ünye ilçesinde bulunan Türkiye Sakatlar Derneğinde yeni bir kütüphane hayata geçirdi. Dernek binasında oluşturulan kütüphane yine Büyükşehir Belediyesince bağışlanan pek çok kitap ile de zenginleştirildi. 

“BAŞKANIMIZ BURAYA ÇOK GÜZEL BİR HEDİYE BIRAKTI”

Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi Başkanı Nihat Yerlikaya yapılan çalışmalar dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e tüm engelli bireyler adına teşekkür etti.

Şube Başkanı Yerlikaya konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Bugün mutlu bir anıya hep birlikte ortak oluyoruz. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in derneğimiz ziyaretinde burada bir eksiklik olduğunu söyledi. Burada neden bir engelsiz kütüphane olmasın diye söylemi olmuştu. Bugün Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız buraya çok güzel bir hediye bıraktı. Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz, burada bir boşluğu görünce doldurdu. Bence çok güzel bir eser ortaya çıktı. Burası daha çok büyüyecek. Kimler sayesinde oluyor bu değerli büyüklerimiz sayesinde. İşin mutfağının başında Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Her defasında kendisine teşekkür ediyorum. Sadece burası için değil, Ordu’da 100 bine yakın engelli var. Başkanımız engellilerimize daha çok eğiliyor. Başkanımıza teşekkür ediyoruz, bizi engelli kardeşlerimizi çok mutlu etti. Allah kendisinden razı olsun.”

Öte yandan kurulan kütüphaneye kitabın yanı sıra birçok oyuncakta götürüldü. Kütüphanede bulunan öğrencilere hediye edildi.

 

 

Anahtar Kelimeler : BÜYÜKŞEHİRDEN, ANLAMLI, ÇALIŞMA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız