HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Ocak 2024 Perşembe Saat: 13:25

BAŞKAN TAVLI’YA TEŞEKKÜR

Anafarta İlkokulu öğrencileri aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 7 ülke ortaklığında yürütülen proje kapsamında geri dönüşüme dikkat çekerek çevre bilinci ile ilgili çalışmalarını Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile paylaşt
BAŞKAN TAVLI’YA TEŞEKKÜR

Anafarta İlkokulu öğrencileri aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 7 ülke ortaklığında yürütülen proje kapsamında geri dönüşüme dikkat çekerek çevre bilinci ile ilgili çalışmalarını Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile paylaştı. Öğrenciler okullarında yapılan çalışmalara destek veren Başkan Tavlı’ya teşekkür ederek geri dönüşümden yaptıkları tablo hediye etti. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise öğrencileri tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Anafarta İlkokulu idareci, öğretmenleri ve öğrencileri Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı ziyaret etti. Okul Müdürü Muhammet Yiğit, Müdür Yardımcısı Filiz Kır, Anasınıfı Öğretmenleri Zübeyde Koyuncu, Hanife Güney ve öğrenciler Başkan Tavlı ile bir araya gelerek, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 7 ülke ortaklığında yürütülen proje hakkında bilgi verdi.

Türkiye, İspanya, Fransa, Estonya, Litvanya, Hırvatistan ve İsveç ortaklığında yürütülen Green Teacher For Green Kids (Yeşil Çocuklar İçin Yeşil Öğretmenler) Erasmus+ projesi kapsamında yaptıkları çalışmaları anlatan öğrenciler bu kapsamda yapılan geri dönüşüm, sıfır atık ve çevre bilinci ile ilgili faaliyetlerini paylaştı. Öğrenciler ayrıca geri dönüşümden yaptıkları tabloyu da Başkan Tavlı’ya hediye etti. İdareci, öğretmen ve öğrenciler proje kapsamında yapılan faaliyetlere okul bahçesine yapılan parkla destek olan Başkan Tavlı’ya teşekkür etti. Öğrencilerin yaptıkları çalışmaları beğeni ile inceleyen Başkan Tavlı öğrencileri tebrik ederek eğitim hayatlarında başarılar diledi.

 

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, TAVLI’YA, TEŞEKKÜR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız