HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Ocak 2024 Perşembe Saat: 13:43

OTSO’DA GİRİŞİMCİ KADINLAR ZİRVESİ

 Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO), 19 Ocak 2024 Cuma günü gerçekleştireceği Girişimcilik Zirvesi ile Türkiyenin önde gelen isimlerini ağırlayacak.   TOBB Ordu Kadın Girişimciler Kurulu tarafından Ordu Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipl
OTSO’DA GİRİŞİMCİ KADINLAR ZİRVESİ

 Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO), 19 Ocak 2024 Cuma günü gerçekleştireceği Girişimcilik Zirvesi ile Türkiye'nin önde gelen isimlerini ağırlayacak.

 

TOBB Ordu Kadın Girişimciler Kurulu tarafından Ordu Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, iş dünyasında marka haline gelmiş isimlerden Demet Sabancı Çetindoğan ve eski Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz’un yanı sıra Türk Dünya İş kadınları Platformu üyeleri (TÜDİP) katılacak.

 

İş Dünyasının Güçlü İsimleri Ordu'da Buluşuyor!

 

Toplantının ana teması, Türk Dünya İş Kadınları Platformu (TÜDİP) çatısı altında bir araya gelen girişimci kadınlar ile Ordu'daki başarılı iş kadınlarını bir araya getirmek. TÜDİP üyeleri, farklı sektörlerde elde ettikleri başarıları ve deneyimleri paylaşmak üzere Ordu'ya konuk olacaklar.

 

Özellikle girişimciler ve girişimci adayları için büyük önem taşıyan bu buluşma, iş dünyasındaki başarı hikayelerini dinlemek ve sektörel vizyonlarını genişletmek isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor.

 

OTSO, bu etkinliğin, iş dünyasında kadın girişimciler arasında güçlü bir dayanışma ve iş birliği kültürünü destekleyerek, sektörel kalkınmaya katkı sağlamayı amaçladığını vurguladı.

 

Girişimci Kadınlar Zirvesi, 19 Ocak 2024 Cuma günü saat 11.30’da Ordu Ticaret ve Sanayi toplantı salonunda gerçekleştirilecektir.

Anahtar Kelimeler : OTSO’DA, GİRİŞİMCİ, KADINLAR, ZİRVESİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız