Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 14:36 ALTINORDU ‘YAZA MERHABA’ DEDİ
- 14:35 BÜTÇE DOSTU HALK EKMEK
- 14:04 MAHALLELERE MODERN DOKUNUŞ
- 14:01 “BABALARIMIZ EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZDIR”
- 13:38 AKKUŞ’TA HEDEF AVRUPA KUPALARI
- 13:38 ALTYAPI LİGLERİNDE ÜNYE FK FARKI
- 13:37 FATSA BELEDİYESPOR’DA KONGRE ERTELENDİ
- 13:37 52 ORDU’DA GÖREV DAĞILIMI
- 14:20 AYBASTI ÇEVRE YOLU BAŞLADI
- 13:57 BODUR İLE DEVAM
- 12:52 YUNUS EMRE DUALAR İLE ANILDI
- 12:49 YAZIN KİLO VERMEK DAHA KOLAY!
- 12:47 ARKADAŞLIKLAR ÇIKAR ÜZERİNDEN KURULUYOR!
- 15:29 BU KURSLAR ÜCRETSİZ!
- 15:12 KADIN ÜRETİCİLER KAPALI PAZARDAN MEMNUN
OAL’DE ÖNEMLİ BİR MOTİVASYON DAHA!

Huzurun ve başarının adresi parolasıyla eğitim camiasında örnek çalışmalara imza atan Ordu Anadolu Lisesi (OAL)’de 9. Sınıf öğretmenlerinden Ertuğrul Ayaz ve Metin Özsoy, gerçekleştirdikleri organizasyonlarla öğrencileri ve velileri kaynaştırarak önemli bir motivasyona imza attılar.
Anadolu Lisesi Okul Müdürü Bilal Şahin, uyguladıkları programlar için her iki öğretmeni de tebrik ederek yaptığı açıklamada; “9/E Şubemizin değerli velileri ve sevgili öğrencileriyle Ertuğrul Ayaz hocamızın organizatörlüğünde bir araya gelerek 4 yıl sürecek birlikteliğimizde yürüyeceğimiz yolda tanışma ve fikir alışverişinde bulunduk. Teşekkürler değerli hocam, Teşekkürler değerli velilerimiz.
Tabi bu manada değerli velilerimizle de bir araya gelmeye devam ediyoruz. 4 yıl sürecek beraberliğimizde geleceğimiz olan gençlerimizin ailelerinin de birbirlerini tanımaları süreçte yorgunluk olduğunda destek olunması açısından öneminin farkındayız.
Bizler Anadolu Lisesi Ailesi olarak birbirimize destek olarak zamanı en verimli şekilde değerlendireceğiz. Yoğun katılımlarından dolayı değerli velilerimize bu güzel günün hazırlanmasına vesile olan sınıf öğretmenimiz Metin Özsoy’a ve katılım sağlayan öğretmen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. Haber: Semra GENÇOSMANOĞLU