HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Ocak 2024 Cuma Saat: 12:07

İNŞAATTA SONA GELİNDİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı Tarafından Gülyalı ilçesine 250 seyirci kapasiteli Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve Tenis Kortu inşaatında artık sona gelindi. 2023 Mart ayı içerisinde inşaatına başlanılan Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve Tenis
İNŞAATTA SONA GELİNDİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı Tarafından Gülyalı ilçesine 250 seyirci kapasiteli Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve Tenis Kortu inşaatında artık sona gelindi.

2023 Mart ayı içerisinde inşaatına başlanılan Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve Tenis Kortu gün geçtikçe şekilleniyor. Betonarme imalatları ve çelik konstrüksiyon tamamlanırken, mekanik ve elektrik işlemleri test aşamasına geldi. Spor salonun zemini ve tribünleri dekorasyon işlemleri hızla devam ediyor.

Gençlerin eğlenceli vakit geçirebilmeleri sosyal alanda faaliyetlerini gerçekleştirmeleri adına gençler için yapılan merkez inşaatının bir an önce bitirilmesi için çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Projenin 2 ay içinde tamamlanması bekleniyor.

 

Çalışmalar ile ilgili konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ Gülyalı ilçemizde Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteği ile 250 kişilik spor salonu, gençlik merkezi ve tenis kortu yapımında sona gelindi. Bu güzel tesisi buraya yapmamıza destek olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a, Sayın Valimize, Sayın Milletvekillerimize, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Sayın il başkanımıza ve alanı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze tahsis eden Sayın Gülyalı Belediye Başkanımıza gençlerimiz adına teşekkür ediyoruz. İnşallah bu tesislerle birlikte Gülyalı Ordu’da sporun merkezi olan ilçelerin arasına girecek. Şimdiden gençlerimize hayırlı olsun. ”dedi.

 

Anahtar Kelimeler : İNŞAATA, SONA, GELİNDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız