HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Ocak 2024 Cuma Saat: 14:32

VARGELOĞLU: SİZLER BİZİM YARINLARIMIZSINIZ

Ordu Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, “Büyük bir heyecan ve umutla başladığımız eğitim öğretim yılımızın birinci dönemini tamamlamış bulunmaktayız. Sizler; aklıyla, heyecanıyla, enerjisiyle kendisini ve toplumu daha
VARGELOĞLU: SİZLER BİZİM YARINLARIMIZSINIZ

Ordu Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, “Büyük bir heyecan ve umutla başladığımız eğitim öğretim yılımızın birinci dönemini tamamlamış bulunmaktayız. Sizler; aklıyla, heyecanıyla, enerjisiyle kendisini ve toplumu daha iyi bir geleceğe taşımak adına sürekli öğrenen, çalışan ve kendini yenileyen yarınlarımızsınız” dedi.

2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesiyle birlikte, Ordu genelinde 568 okulda karne alan 128 Bin 993 öğrenci ile 11 Bin 617 öğretmenin tatile girdiğini belirten Vargeloğlu, “Karnelerini alan bütün öğrencilerimizin tatillerini; keşfederek, hayal ederek, okuyarak, oyunlar oynayarak, dinlenerek, kültürel faaliyetler içinde sporla ilgilenerek geçirmesini arzu ediyorum. Hepinize sağlıklı, mutlu ve huzurlu tatiller diliyorum” diye konuştu.

ÖĞRETMENLERE AYRI AYRI TEŞEKKÜR ETTİ

Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı bilgi, kültür ve sanat ile iyi yetiştirmenin yanında, aynı zamanda da dünyayı algılayacak, anlamlandıracak, kavrayacak, analitik düşünebilen, eleştiri yeteneğine sahip, özgür, ahlaklı, kendi millî ve manevi değerleriyle gurur duyan dünya çocuklarıyla rekabet edebilen bireyler olmalarını desteklemeliyiz diyen Vargeloğlu, “İlham veren, yol gösteren, farklı dünyaların varlığından haberdar eden, eğitim ve öğretimi sabır, aşk ve iştiyakla gerçekleştiren sizleri, güçlü yarınlarımızın teminatı olan öğrencilerimiz için gösterdiğiniz üstün gayretten dolayı tebrik ediyorum ve hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

“ONLARA DOĞRU REHBERLİK EDELİM”

Öğrenci velilerine de tavsiyelerde bulunan Vargeloğlu şunları söyledi: “Çocuklarımızın sosyal, zihinsel, duygusal ve fiziksel potansiyellerinin karnelere sığmayacak kadar zenginliğe sahip olduğunu unutmamalıyız. Öğrencilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda beraber geçirilecek bir tatil aile içi ilişkiyi geliştirme ve duygusal birlikteliklerin artması açısından önemlidir. Onlara doğru rehberlik ederek yanlarında olduğumuzu hissettirdiğimiz zaman inanın çocuklarımız hayallerini gerçekleştirip ülkemizin güzel ve güçlü yarınlarında yerlerini alacaklardır.

Çocuklarımızı vatanına, milletine ve devletine sadık, aklı hür, vicdanı hür bireyler olarak yetiştirmek için göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı tüm Millî Eğitim camiamızı tebrik ediyor, kendilerini geleceğe hazırlayan tüm öğrencilerimize, aileleriyle birlikte mutlu, huzurlu, sağlıklı bir yarıyıl tatili diliyorum.”

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız