HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Ocak 2024 Pazar Saat: 14:37

GÜRGENTEPE’DE SICAK ASFALT MUTLULUĞU

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in önderliğinde yılların ulaşım sorunlarına neşter vuran Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Gürgentepe ilçesinde Şirinköy-Alaseher grup yolunu s
GÜRGENTEPE’DE SICAK ASFALT MUTLULUĞU

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in önderliğinde yılların ulaşım sorunlarına neşter vuran Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Gürgentepe ilçesinde Şirinköy-Alaseher grup yolunu sıcak asfalt konforuyla buluşturuyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalle ve grup yollarında başlatılan asfalt seferberliği sürüyor. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı güzergâhları, standardı yüksek bir yapıya kavuşturmak için hızlı ve planlı bir çalışma gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, altyapısı tamamlanan bölgeleri ise asfaltla buluşturuyor. Bu kapsamda Gürgentepe ilçesinde grup yolu olarak kullanılan Şirinköy-Alaseher Mahallesi yol ağında 4,5 km’lik sıcak asfalt çalışması başladı.

 700 METRELİK KISIM TAMAMLANDI

700 metrelik kısımda çalışmaları tamamlayan ekipler, hava şartlarına bağlı olarak kısa süre içerisinde geri kalan güzergahta da çalışmalarını bitirerek yolu vatandaşların hizmetine sunacak.

BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Yıllardır özlemle beklenen yollarının asfalta kavuştuğunu söyleyen Şirinköy Mahalle Muhtarı Şaban Göl çalışmalar dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.

“Mahalle muhtarı Göl şöyle konuştu: “Şirinköy Alaseher grup yolumuz yıllardır özlemle beklenen bir yolumuzdu. Çok şükür Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ekibiyle birlikte bize bu imkanı sağladı. Halkım ve şahsım adına teşekkür ederim. Kasislerden araçlarımız çok zorlu geçiyordu. Hizmetten çok memnunuz. Allah devletimizden razı olsun. Her türlü imkanı bize yararlandırıyorlar.”

Alaseher Mahalle Muhtarı Mustafa Yıldırım ise “Bu grup yolunun sıcak asfalta kavuşmasından mahalle sakinleri ve kendi adıma Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Şirinköy ve Alaseher hattı 5 bin metredir. Bu yolda çok zorluklar çekmiştik. Bu anlamda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

Anahtar Kelimeler : GÜRGENTEPE’DE, SICAK, ASFALT, MUTLULUĞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız