HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 10:50

ARPACIOĞLU, PROJELERİNİ ORTAYA KOYMAYA BAŞLADI

İYİ Parti Ünye Belediye Başkanlığına aday olan Ahmet Arpacıoğlu, projelerini bir bir ortaya koymaya başladı. Arpacıoğlu, yaptığı açıklamada; “Ünye’mizde güzel insanlarla birlikte olmak bizim için büyük bir mutluluk ve onur duyu
ARPACIOĞLU, PROJELERİNİ ORTAYA KOYMAYA BAŞLADI

İYİ Parti Ünye Belediye Başkanlığına aday olan Ahmet Arpacıoğlu, projelerini bir bir ortaya koymaya başladı.

Arpacıoğlu, yaptığı açıklamada; “Ünye’mizde güzel insanlarla birlikte olmak bizim için büyük bir mutluluk ve onur duyuyorum. Diyorum ki, nerede kalmıştık? Tabi ki kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Önceki dönemlerde Ünye’ye kazandırdığı hizmetleri anımsatan Arpacıoğlu,  “Ünye’miz de güzel insanlarla birlikte olmak bizim için büyük bir mutluluk ve onur duyuyorum ve diyorum ki, nerede kalmıştık? Nerede kaldığımızı şöyle bir hatırlayalım. Ünye Cumhuriyet Meydanı’ndaki taşıt ve insan trafiği ki insanlar araçların nereden geleceğini bilemiyordu. Geldik Cumhuriyet Meydanı’nı güzelleştirdik.

Atatürk Parkından hanımlar geçemezdi. Her erkeğinde haddi değildi oralarda dolaşmak. Bugün kızlarımız, gençlerimiz, yaşlı ninelerimiz rahat girebiliyor, güzelleştirdik orayı da. Sahilde yürüyemiyorduk. Şimdi sahilde Ayanikola’ya kadar engelsiz yürünebiliyor.  Başladığımız işlere kaldığımız yerden devam edeceğiz. İnşallah daha da güzelleştireceğiz” diye konuştu.

“KÜNYEMİZ HER ZAMAN ÜNYE”

Yaptığı hizmetlerin yapacaklarının teminatı olduğuna da dikkat çeken Arpacıoğlu; “Biz diyoruz ki bizim için künye, her zaman Ünye. Burası Ünye burada durmak lazım. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Asarkaya’yı yaptık. Otogar yaptık. En önemlisi evlerde sular kesilir, akmazdı. Artık sularımız kesilmiyor. Ünye’nin 50 yıllık su ihtiyacını çözdük. İnşallah geldiğimizde 100 yıllık meselelerini çözeceğiz. Sahilde kokudan yürünmüyordu. Doğu ve batı arıtma tesisleri ile artık atık sularımız denize pırıl pırıl akıyor. 

“YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”

Hepimizi ısıtan, içimizi prıl prıl yapan güneşe dönüyoruz. Güneş partimizin sembolü. Diyoruz ki bizim iki tane bayrağımız var birincisi asil Türk Bayrağı, ikincisi  hepimizin sevgilisi Ünyespor bayrağı. Gönlümüzde ise İYİ Parti. Mesele Ünye ise geresi teferruattır.  İnşallah kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Devam edeceğiz. Yeni eserlerle, yeni sürprizlerle sizlerle beraber olacağız. Gün Enver Yılmaz, Ahmet Arpacıoğlu günüdür” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ARPACIOĞLU, PROJELERİNİ, ORTAYA, KOYMAYA, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız