HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 12:59

GAZZE YARDIM GEMİSİ MISIR’A ULAŞTI

Türk Kızılay, Gazze’deki savaş mağdurları için gönderdiği 1510 tonluk bir yardım gemisini daha Mısır’a ulaştırdı. Bağışlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla yapılan iş birlikleriyle temin edilen insani yardım malzemeleri El Ariş L
GAZZE YARDIM GEMİSİ MISIR’A ULAŞTI

Türk Kızılay, Gazze’deki savaş mağdurları için gönderdiği 1510 tonluk bir yardım gemisini daha Mısır’a ulaştırdı. Bağışlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla yapılan iş birlikleriyle temin edilen insani yardım malzemeleri El Ariş Limanından TIR’larla Gazze’ye ulaştırılacak.

 
Gazze’deki savaş mağdurlarına yardımlarını sürdüren Türk Kızılay, her kanaldan bölgeye yardım ulaştırmak için yoğun çaba harcıyor. Türk Kızılay’ın hazırladığı 1510 ton insani yardım malzemesi yüklü üçüncü gemisi, Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, Genel Sekreter Yardımcısı Şükrü Can ve Kızılaycılar eşliğinde Mersin Uluslararası Limanı'ndan yola çıkmasının ardından Mısır’a ulaştı. Mısır’daki işlemlerden sonra ise malzemeler TIR’larla Gazze içine gönderilecek. Yardımlar arasında su arıtma sistemi, gıda ve hijyen malzemesi, içme suyu, çadır, battaniye, bebek bezi, ilaç ile medikal malzemelerden oluşan malzemeler bulunuyor.
 
Gazze için ilk günden itibaren sahada olduklarını belirten Saygılı, "Üçüncü yardım gemimizde birçok ihtiyaç malzemesi var. Burada hamiyetperver milletimizin kıymetli bağışları için teşekkür ediyoruz. Paydaş sivil toplum örgütlerinin kıymetli bağışlarını da götürüyoruz. Aynı zamanda da duyarlı sanatçılarımızın destekleriyle oluşan bağışlar da yine bu gemide. Bu gemi iyilik taşıyor.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : GAZZE, YARDIM, GEMİSİ, MISIR’A, ULAŞTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız