HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 13:04

ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLADI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in Altınordunun kültür sanat hayatına kazandırdığı ve hem öğrencilerin hem de velilerin büyük beğenisini kazanan çocuklara özel geleneksel sinema günleri sömestr tatili ile birlikte başladı
ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLADI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in Altınordu'nun kültür sanat hayatına kazandırdığı ve hem öğrencilerin hem de velilerin büyük beğenisini kazanan çocuklara özel geleneksel sinema günleri sömestr tatili ile birlikte başladı.

Çocukların dinlenmelerine, eğlenmelerine ve enerji depolamalarına katkı sağlayan Sinema ve Tiyatro Günleri Durugöl Mahallesinde bulunan Altınordu Belediyesi Trafik Eğitim Parkı’nda yarıyıl tatilinde 15 gün boyunca devam edecek.

 

ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

 

Öğrenciler tarafından çok sevilen “Rafadan Tayfa” adlı çizgi film gösterimiyle start alan Sinema günlerinde yine çocuklara yönelik olarak Tiyatro oyunları da yer alıyor. Sinema günleri için Trafik Eğitim parkına saatler öncesinde gelen çocuklar parkta bulunan oyun alanlarında gönüllerince eğlenip dinleniyor. Trafik kurallarının eğlenerek öğretildiği, çocukların hayal dünyalarını zenginleştiren, satranç başta olmak üzere birçok oyun alanının da bulunduğu Trafik Eğitim Parkında aileler de sosyal tesislerde hep birlikte keyifli bir hafta sonu geçirmenin tadına çıkarıyor.

Doyasıya dinlenen, eğlenen ve Altınordu Belediyesinin ikramları ile sinema keyfi yaşayan çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

 

BAŞKAN TÖREN “TÜM ÇABAMIZ ÇOCUKLARIMIZIN YÜZLERİNDE TEBESSÜM OLABİLMEK”

 

Altınordu’nun çocuklarını, kendilerini özel hissettirecek etkinlikler ve aktiviteler eşliğinde tatilin ardından okul sıralarına moral motivasyon ve enerji depolayarak döndürmek istediklerini söyleyen Başkan Aşkın Tören, "tüm çabamız, gayretimiz yarınlarımız ve umudumuz olan çocuklarımızın yüzlerinde tebessüm gönüllerinde sevinç ve coşku olabilmek. Çünkü biz biliyoruz ki, çocuk gülerse dünya güler. Çocuk dostu belediye ve Çocuk dostu şehir mottomuz ile çocuklarımıza yönelik desteklerimiz artarak ve çeşitlenerek devam edecek. Bizleri, sevgili çocuklarımız ile buluşturan kıymetli ailelerimize de gönülden teşekkür ediyorum. Yarıyıl tatili boyunca sürecek etkinliğimize tüm çocuklarımızı bekliyoruz.” dedi.

 

Altınordu Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinliklerini çok beğendiklerini söyleyen aileler ve çocuklar Başkan Aşkın Tören ve Altınordu Belediyesine Sinema Günleri için teşekkürlerini ilettiler.

 

Anahtar Kelimeler : ÇOCUK, ŞENLİĞİ, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız