HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Ocak 2024 Salı Saat: 11:52

ÜNYE KADIN FK BÜYÜK OYNUYOR

TFF Kadınlar 1.Lig A Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren ve 24 puanla zirvede oturan Ünye Kadın Futbol Kulübü ara transferde Ganalı forvet Princess Owusu’nun ardından Brezilyalı Thuany Gomes Ferreira Xavier ve Mayllene Correa De Olıveır
ÜNYE KADIN FK BÜYÜK OYNUYOR

TFF Kadınlar 1.Lig A Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren ve 24 puanla zirvede oturan Ünye Kadın Futbol Kulübü ara transferde Ganalı forvet Princess Owusu’nun ardından Brezilyalı Thuany Gomes Ferreira Xavier ve Mayllene Correa De Olıveıra ile el sıkıştı.

Devre arasında kulüplerde transfer hareketliliği devam ederken kadrosunu güçlendirmek isteyen Ünye Kadın Futbol Kulübü 3 yabancı kontenjanını biri Ganalı, ikisi Brezilyalı oyuncularla doldurdu.

Şampiyonluk yolunda işi şansa bırakmak istemeyen kırmızı-beyaz-siyahlılar Ganalı golcü Princess Owusu’nun ardından rotayı çevirdiği Brezilya’dan iki oyuncuyu renklerine bağladı. Kanat forvet oyuncusu 1994 doğumlu Thuany Gomes Ferreira Xavier ve defansif orta saha oyuncusu 1998 doğumlu Mayllene Correa De Olıveıra ile resmi sözleşme yapan Ünye Kadın Futbol Kulübü, yeni transferleri sambacılarla gücüne güç kattı.

Öte yandan ara transferde kadrosuna takviye yapan Ünye Kadın Futbol Kulübü, takımda performansları yetersiz bulunan Medine Bozali ve Damla Kurt ile de yolları ayırdı.

 

 

Anahtar Kelimeler : ÜNYE, KADIN, FK, BÜYÜK, OYNUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız