Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:12 “EMEĞİN HAKKINI TESLİM EDEN BİR ANLAYIŞLA ÇALIŞIYORUZ”
- 15:29 FİYAT YÜKSELECEK SATMAYIN!
- 14:34 KARNABAHAR ZAM ŞAMPİYONU
- 14:27 YILMAZ: 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN
- 14:24 ZENGİN: TEK KALEM MAAŞ OLMALI!
- 14:04 ŞANLITÜRK’TEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI
- 12:47 "DEPREME HAZIRLIĞIN ANAHTARI KENTSEL DÖNÜŞÜMDE"
- 12:37 MİLLİLERİN SON RAKİBİ BELLİ OLDU
- 12:33 U 11’LERDE PLAY-OFF HEYECANI
- 12:28 O SONU YAŞAYAN 39.TAKIM DENİZLİ
- 12:23 ORDU’NUN EMRE’Sİ ZİRVEDE BİTİRDİ
- 12:06 ELEKTRİK ARIZA VE KESİNTİ SÜRELERİNDE İYİLEŞME
- 12:03 İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANDI
- 12:00 VALİ EROL’DAN 1 MAYIS KUTLAMASI
- 11:58 BEKLENEN HİZMET GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ!
KİTAP KAFE GENÇLERİN HİZMETİNDE

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Ordu Gençlik Merkezi bünyesinde bulunan kitap kafe, gençlere hizmet etmeye devam ediyor.
Gelen öğrencilerin ücretsiz çay ve çorba ikramları eşliğinde istedikleri kadar ders çalışıp vakit geçirebildiği kitap kafe; ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri tarafından 7 gün 24 saat kullanılabiliyor. Kitap Kafe öğrencilerin ders çalışmasına, kitap okumasına ve sosyal ilişkiler kurmasına olanak sağlıyor.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ Kitap kafe gençlerimize 7 gün 24 saat hizmet vermeye devam etmektedir. Gençlerimizin hayallerine kavuşmasında her türlü destek ve imkânı sunuyoruz. Onların yanında olmaya devam ediyoruz. Buradaki kitap kafemizde gençlerin gelişmesinde, sosyal ilişkiler kurmasında, geleceğe hazırlanmasında önemli bir rol oynuyor. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a, Valimiz Sayın Muammer Erol’a, gençlerimize her gün sıcak çorba ikramında bulunan Büyükşehir Belediyemize ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ederim.” dedi.