HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Ocak 2024 Salı Saat: 12:57

KENT MOBİLYALARI ATÖLYESİ ÜRETİME KATKI SAĞLIYOR

Fatsa Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü bünyesinde faaliyetine 2023 yılının Mart ayında başlayan Kent Mobilyaları Atölyesi kısa sürede yaptığı çalışmalar ve ürettiği sanat eserleri ile hem belediyenin büyük bir yükünü ortadan ka
KENT MOBİLYALARI ATÖLYESİ ÜRETİME KATKI SAĞLIYOR

Fatsa Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü bünyesinde faaliyetine 2023 yılının Mart ayında başlayan Kent Mobilyaları Atölyesi kısa sürede yaptığı çalışmalar ve ürettiği sanat eserleri ile hem belediyenin büyük bir yükünü ortadan kaldırdı hem de şehir mobilyaları üretimi konusunda adından söz ettirdi. 

         Yaklaşık 1 yıllık süreçte belediye binasının çeşitli birimlerine 14 adet saksı imalatı, Sigara İzmarit Kutusu, 4 Adet Kedi Kulübesi İmalatı, 2 adet köpek kulübesi imalatı, 30 adet kuş kafesi imalatı, bin adet bayrak asma aparatı imalatı, 20 adet ayak desteği imalatı, 10 adet ayak desteği imalatı, 8 adet ofis masası, 3 adet saksılık, 1 adet dosya dolabı, Telora, 1 adet elbise dolabı, 2 adet altıgen saksılık imalatı,  1 malzeme dolabı imalatı, keson ve masa imalatı, 1 ofis ve balkon imalatı, dosya dolapları imalatı, 2 adet 250 X 250 cm ebadında dörtgen kamelya, 1 ahşap tabela imalatı, 40 adet 5x10x280 ebatlarında, dekorasyon sütun imalatı, malzeme dolapları, eskis kağıt dolabı ve dosya dolabı imalatı, stand konsolları imalatı, Toplantı salonu için duvar kaplamaları, sehpa ve toplantı masası yapımı, 1 güvenlik kulübesi imalatı, bir adet makam odası ahşaplarının boyama ve tadilat işleri, 10 adet bank imalatı yapıldı. 

“ARTIK DIŞARIDAN HİZMET ALIMI YAPMIYORUZ”

Fatsa Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü bünyesinde faaliyetine 2023 yılının Mart ayında başlayan Kent Mobilyaları Atölyesi yaptığı çalışmalar ve ürettiği sanat eserleri ile hem belediyenin büyük bir yükünü ortadan kaldırdı hem de şehir mobilyaları üretimi konusunda adından söz ettirdi.

Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Kent Mobilyaları Atölyesini kurmakla isabetli bir karar verdiklerini belirterek, “Şehir mobilyaları üretimi konusunda adından söz ettiren bir birim haline geldik. Kent Mobilyaları Atölyemiz belediyemizin büyük bir yükünü ortadan kaldırdı. Atölye sayesinde şehir mobilyalarının üretimi ve bakımı belediye içinde gerçekleştirilerek dışarıdan hizmet alımı maliyetlerinin azaldığını ve kaynakların daha etkili bir şekilde kullanıldığını söyleyebilirim. ”dedi. 

“KENT MOBİLYALARI ATÖLYEMİZ BAŞARILI PERFORMANS GERÇEKLEŞTİRDİ”

Kent Mobilyaları Atölyesi'nin ürettiği sanat eserleri ile de şehrin estetik görünümüne katkı sağladığını ifade eden Başkan Kibar, “Atölyemiz sadece fonksiyonel değil aynı zamanda estetik açıdan da önemli bir rol üstlenmektedir. Atölyemiz kaliteli ve özgün tasarımlarla şehirdeki yaşam kalitesini artırmaktadır. Kent Mobilyaları Atölyemizin başarılı performansı sayesinde Fatsa'mız sadece yerel değil aynı zamanda ulusal düzeyde de dikkat çeken bir şehir haline gelecektir. Atölyenin gelecekte de başarılı projelere imza atması ve şehrin gelişimine katkı sağlamaya devam etmesi bekleniyor.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız