HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Ocak 2024 Salı Saat: 13:50

TEPE: BU KENTE HİZMET SÖZÜMÜZ VAR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, : “Bizim yönetim anlayışımızda koltuk eskitmek yok, ayakkabı eskitmek var. Bu kente hizmet sözümüz var” dedi.
TEPE: BU KENTE HİZMET SÖZÜMÜZ VAR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, : “Bizim yönetim anlayışımızda koltuk eskitmek yok, ayakkabı eskitmek var. Bu kente hizmet sözümüz var” dedi.

Her kademeden parti heyetinin de katıldığı, çalışmalarına gece gündüz demeden aralıksız devam eden Tepe, esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geliyor.

Tepe, sokak sokak sürdürülen ve her geçen gün artan çalışmaların yoğunluğuyla birlikte vatandaşların da ilgi ve desteği artıyor.
“BÜYÜK ALTINORDU İTTİFAKI’NI GÖNÜLLERDE KURMAYI BAŞARDIK”

Seçim çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ulaş Tepe, “İlk ziyaretlerimizi partimizin en az oy aldığı kırsal mahallelerden başlattık. Bu süreçte iki defa, üç defa gittiğimiz mahallelerimiz de oldu. Her şeyden önce insanlara samimiyetimizi göstermemiz gerekti. Her gittiğimiz kapıda o hanenin bir evladıymışçasına vatandaşlarımız bizleri bağrına basıyor. Hüzünde, neşede, kederde aynı paydada buluşabileceğimize ve kocaman bir aile olabileceğimize olan inancı tazeledik. Hep zikrettiğimiz Büyük Altınordu İttifakı’nı gönüllerde kurmayı başardık. Bundan sonraki çabamız da bugüne kadar hangi siyasi partiye oy vermiş olursa olsun, hiç kimseyi ayırt etmeden herkesi bu sevgi ittifakının etrafında bir araya getirmek olacak. 1 Nisan’dan itibaren 235 bin hemşehrimizin tamamını kucaklayan bir anlayışla Altınordu’ya hizmet edeceğiz” diye konuştu.
“VATANDAŞLARIMIZLA HEP İÇ İÇE OLACAĞIZ”

Seçim çalışmalarının büyük bir koordinasyon içerisinde ve her geçen gün artan bir yoğunlukta ilerlediğini kaydeden Tepe, “Nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu mahallelerimizi adeta karış karış geziyoruz. Bugüne kadar Şahincili, Bucak, Subaşı, Cumhuriyet, Şirinevler, Yeni mahallelerimizde tüm esnaflarımıza ulaşmaya gayret gösterdik. Özellikle ara sokaklarda insanlar bizleri karşılarında görünce oldukça şaşırıyorlar. Vatandaşımız yöneticilere ulaşamamaktan, 5 yıldır bir randevu alamamaktan şikayetçiyken biz ayaklarına kadar gidiyoruz. Bizim yönetim anlayışımızda koltuk eskitmek yok, ayakkabı eskitmek var. Bugüne kadar böyle oldu, her zaman böyle olacak. Vatandaşlarımızla hep iç içe olacağız” şeklinde konuştu.
“BU KENTE HİZMET SÖZÜMÜZ VAR”

Gün içerisinde ağırlıklı olarak saha ziyaretlerinin yürütüldüğüne dikkat çeken Ulaş Tepe, “Geceleri de yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Ziyaretlerimizi sadece selamlaşmak üzerine bir anlayışla gerçekleştirmiyoruz. Gittiğimiz mahallenin, caddenin, sokağın sorunlarını oranın sakini olan yurttaşlarımızdan dinliyoruz. Neler yapılabileceği konusunda kendileriyle değerlendirmelerde bulunuyoruz. Ziyaretlerimizden notlar çıkararak şehrimizin problem haritasını ortaya koyuyoruz. Bunun yanında her kesimden hemşehrimizin yaşamaktan keyif aldığı bir Altınordu inşa etmek için projelerimizi geliştiriyoruz. Farklı konularda alanında uzman kişilerden oluşturduğumuz ekiplerimiz arka planda yoğun bir çalışma yürütüyor. İlerleyen süreçte artık projelerimizi konuşacağız. Bu kente hizmet sözümüz var” açıklamasında bulundu. 

Anahtar Kelimeler : “TEPE:, BU, KENTE, HİZMET, SÖZÜMÜZ, VAR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız