HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Ocak 2024 Perşembe Saat: 15:06

ORDU ŞANTİYE GİBİ!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin çeşitli birimleri ile Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) ekipleri, Ordu’nun 194 değişik noktasında çalışmalarına devam ediyor. Ordu’yu âdete şantiye alanına çeviren Büyükşehir
ORDU ŞANTİYE GİBİ!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin çeşitli birimleri ile Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) ekipleri, Ordu’nun 194 değişik noktasında çalışmalarına devam ediyor. Ordu’yu âdete şantiye alanına çeviren Büyükşehir Belediyesi ekipleri kar kış demeden vatandaşların hayatını kolaylaştıracak yatırımları hayata geçirmeyi sürdürüyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde sıra dışı bir belediyecilik ortaya koyan ve çalışmalarıyla örnek olan Büyükşehir Belediyesi, her gün geniş kapsamlı çalışmalar yürütüyor. İlçelere eşit hizmet anlayışını benimseyen Büyükşehir Belediyesi 19 ilçede 176 ekip ile 194 noktada çalışma gerçekleştiriyor.

BÜYÜKŞEHİR AYNI ANDA 194 NOKTADA ÇALIŞMA YAPIYOR

Özellikle Fen İşleri ve OSKİ başta olmak üzere her alanda çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi Ordu’yu adeta şantiye alanına çevirdi. Asfalt çalışmalarından beton yola 75 noktada çalışan Fen İşleri ekipleri ulaşımda konforu yükseltiyor. Altyapıda dur durak bilmeyen OSKİ ekipleri, 55 noktada içme suyu hattı, kanalizasyon yapımı ve arızalara müdahaleleri hız kesmeden sürdürüyor. 51 noktada hizmet veren Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri ise park ve yeşil alanlar başta olmak üzere temizlik ve kent estetiği çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Proje ve yatırımlarını da kesintisiz sürdüren Büyükşehir Belediyesi 13 noktada yeni yatırımları Ordu’ya kazandırmak için yoğun mesai harcıyor.

SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLER KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR

Büyükşehir ekipleri yatırımların yanı sıra tarım, spor, sosyal ve kültürel alanlardaki çalışmalarını da Ordu’nun 19 ilçesinde hayata geçirmeye devam ediyor. Sosyal belediyecilikte öncü olan Büyükşehir Belediyesi Ordu’nun dört bir yanında her gün aşevi ile sofralara misafir olurken gönüllere dokunuyor.

ORDU’NUN YOLU AÇIK

Tüm bu çalışmaların yanı sıra mevsim şartlarına bağlı olarak karla mücadelesini de sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri 27 bin 318 km’yi aşan kırsal yol ağında da yolları ulaşıma açık tutmak için yoğun mücadele gösteriyor. Bu alanda da 465 araç ve iş makinası ve 560 personel ile 24 saat esasıyla görev yapıyor.

Anahtar Kelimeler : ORDU, ŞANTİYE, GİBİ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız