HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Ocak 2024 Cuma Saat: 12:48

YOLLARA KÖKLÜ ÇÖZÜM

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekipler beton yol, zemin kazı dolgu çalışmalarının yanı sıra cadde ve sokaklarda bakım ve onarım hizmetini sürdürüyor. Bu k
YOLLARA KÖKLÜ ÇÖZÜM

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ekipler beton yol, zemin kazı dolgu çalışmalarının yanı sıra cadde ve sokaklarda bakım ve onarım hizmetini sürdürüyor. Bu kapsamda Evkaf Mahallesi Buket Sokakta beton yol çalışması, Kurtuluş Mahallesi Akçakese Sokakta zayıf zemin kazı dolgu çalışması, Kurtuluş Mahallesi Akan Sokakta asfalt tamiri çalışması, Kurtuluş Mahallesi Zeybek Sokakta asfalt tamiri çalışması, Kurtuluş Mahallesi Akar Sokakta asfalt tamiri çalışması devam ediyor.

“FATSA’MIZIN DÖRT BİR TARAFINDA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Vatandaşların talep ve istekleri doğrultusunda hizmetlere devam ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar,  “Standardı yüksek ve daha konforlu yollar için sürekli çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın mutluluğu bizim çalışma aşkımızı daha da artırıyor. Biz de uzak ve yakın kavramları yok. Mahallelerimizin yol sorunu kalmayacağının sözünü vermiştik. Bu kapsamda yaptığımız çalışmalarla mahallelerimizin yol sorununu tek tek çözüyoruz. Halkımızın huzuru ve memnuniyeti bizler için önemli.” dedi.

“KÖKLÜ ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ”

Fatsa'da ulaşım sorununa köklü çözümler üretmek amacıyla birçok projeyi hayata geçiren Fatsa Belediyesi hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. Evkaf Mahallesi Buket Sokakta beton yol çalışması, Kurtuluş Mahallesi Akçakese Sokakta zayıf zemin kazı dolgu çalışması, Kurtuluş Mahallesi Akan Sokakta asfalt tamiri çalışması, Kurtuluş Mahallesi Zeybek Sokakta asfalt tamiri çalışması, Kurtuluş Mahallesi Akar Sokakta asfalt tamiri çalışmaları tamamlanmak üzere." diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : YOLLARA, KÖKLÜ, ÇÖZÜM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız