Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 14:36 ALTINORDU ‘YAZA MERHABA’ DEDİ
- 14:35 BÜTÇE DOSTU HALK EKMEK
- 14:04 MAHALLELERE MODERN DOKUNUŞ
- 14:01 “BABALARIMIZ EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZDIR”
- 13:38 AKKUŞ’TA HEDEF AVRUPA KUPALARI
- 13:38 ALTYAPI LİGLERİNDE ÜNYE FK FARKI
- 13:37 FATSA BELEDİYESPOR’DA KONGRE ERTELENDİ
- 13:37 52 ORDU’DA GÖREV DAĞILIMI
- 14:20 AYBASTI ÇEVRE YOLU BAŞLADI
- 13:57 BODUR İLE DEVAM
- 12:52 YUNUS EMRE DUALAR İLE ANILDI
- 12:49 YAZIN KİLO VERMEK DAHA KOLAY!
- 12:47 ARKADAŞLIKLAR ÇIKAR ÜZERİNDEN KURULUYOR!
- 15:29 BU KURSLAR ÜCRETSİZ!
- 15:12 KADIN ÜRETİCİLER KAPALI PAZARDAN MEMNUN
SÖMESTR HEDİYESİ YETENEK SİRKİ

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ilk dönemini tamamlayarak, karnelerini alan çocukları “Yetenek Sirki” ile ödüllendiriyor.
Sömestr nedeniyle çocuklar için karne hediyesi olarak “Yetenek Sirkiniz” gösterisi düzenleyen Fatsa Belediyesi, 29-30 Ocak Pazartesi ve Salı günleri Belediye Kültür ve Sanat Merkezinde, 14.00-15.30 / 19.00-20.30 saatlerinde iki seans olarak gerçekleştirilecek programda jonglör, denge şovları, akrobasi, tek teker bisiklet, ateşbaz, yılan şov, rolla bolla, hula hop gösterileri yer alacak.
ÇOCUKLARA YARIYIL KARNE HEDİYESİ
Yarıyıl tatilinde çocukları eğlenceli gösterilerle mutlu bir gün yaşatacaklarını ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız, eğitim döneminin yarısını geride bıraktı. Bu eğitim sürecinde çocuklarımız biraz yoruldu. Onların moral ve motivasyonlarını artırmak, evlatlarımıza güzel bir ara tatil yaşatmak amacıyla heyecan ve eğlence dolu çocuk şenliği düzenliyoruz.” dedi.
Yetenek Sirki gösterisinin 1.seansı saat 14:00-15:30, 2.seansı ise 19:00-20:30 saatleri arasında Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde olacak. Yetenek Sirki ücretsizdir.