HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Ocak 2024 Pazar Saat: 14:17

“HER DAİM ONLARIN EMRİNDEYİZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, şehit aileleri ve gaziler adına organize edilen kahvaltı programına katıldı. Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Ordu Şubesi tarafından gerçekleştirilen pr
“HER DAİM ONLARIN EMRİNDEYİZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, şehit aileleri ve gaziler adına organize edilen kahvaltı programına katıldı.

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Ordu Şubesi tarafından gerçekleştirilen program, Kur’an tilaveti ile başladı. Programda Başkan Güler, tüm masaları tek tek gezerek şehit yakınları ve gaziler ile sohbet etti.

Programda konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 365 gün 24 saat şehit yakınları ve gazilerin emrinde olduklarını söyledi.

‘Biz size sadece hizmetle yükümlüyüz’ diyen Başkan Güler, “Bu dernek, derneklerin içinde kıymeti tarif edilemeyecek bir dernek. Çünkü mensupları, Allah'ın övdüğü, cennetiyle müjdelediği, şerefli insanların aileyle birlikte oluşturduğu bir dernek. Bu anlamda kelimelerle tanımlanamayacak hedefeler karşısında en kıymetli varlığını canını feda etmiş kişiler. Dolayısıyla ne kadar söylersek söyleyelim az. Ordu’muzda Türkiye'de ilk 3’e giriyor şehitler açısından. 16 cephede 1438 tespit edilebildiğimiz şehidimiz var. Bu şehitlerimizin adını yaptığımız anıt ile yaşatmaya devam ediyoruz. Kıymetli Valimizin riyasetinde sizler için güzel şeyler yapmayı düşünüyoruz. Ama ne yapsak hakkınızı ödeyemeyiz. Dolayısıyla, biz size sadece hizmetle yükümlüyüz. Bu hususta çalışmalarımızı hiç azaltmadan arttırarak yapacağız. Böyle bir kahraman şehirde tarihi bağlarını sağlayacak eserleri gün yüzüne çıkarıyoruz. Bu çalışmalarımızdan bir tanesi de Rüsumat No: 4 gemisi. Sizleri mutlu etmek için çok yoğun bir şekilde çalışarak taleplerinizi uygulamaya geçireceğiz. Biz sizin emrinizdeyiz. Büyük bir aileyiz. 365 gün 24 saat emrinizde olmaya devam edeceğiz” dedi.

DERNEK BAŞKANI KORKMAZ’DAN 24 YILLIK MEKÂN SORUNUNU ÇÖZEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in şehit yakınları ve gazilere çok önemli bir değer verdiğinin altını çizen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şube Başkanı Nurettin Korkmaz, bunun en önemli göstergesinin dernek binası olduğunu belirtti.

24 yıllık mekan sorununu Başkan Güler’in çözdüğünü aktaran Korkmaz, şunları kaydetti:

“İlimizde şehidimize ve gazilerimize sahip çıkıldığının birinci göstergesi mekândır. Yaklaşık 24 yıllık mekân sorunumuzu takip ederek çözüme kavuşturan, bizlere acımızı ve mutluluğumuzu paylaştığımız, şehitlerimizin hatıraları ile nefes aldığımız bir mekân hediye eden değerli bir büyüğümüz Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e hepinizin huzurunda Ordulu şehit ailelerimiz ve gazilerimiz adına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.”

Anahtar Kelimeler : “HER, DAİM, ONLARIN, EMRİNDEYİZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız