HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Ocak 2024 Pazar Saat: 14:22

CAN DOSTLAR İÇİN KULÜBE

Fatsa Belediyesi ile hayvan severler elele vererek can dostlara mebran kaplamalı kulübe yapıyor. Bir çatı izalasyon firması çalışanları iş yerinde biriktirdikleri tahta paletleri Fatsa Belediyesi Kent Mobilyası Üretim Merkezine getirdi. Kent
CAN DOSTLAR İÇİN KULÜBE

Fatsa Belediyesi ile hayvan severler elele vererek can dostlara mebran kaplamalı kulübe yapıyor.

Bir çatı izalasyon firması çalışanları iş yerinde biriktirdikleri tahta paletleri Fatsa Belediyesi Kent Mobilyası Üretim Merkezine getirdi. Kent mobilyaları Üretim Merkezinde şef Mükremin Akalp önderliğinde kulübeler yapıldı. Daha sonra izalasyon firması çalışanları kulübelerin mebranlarını yaptı. Tamamen gönüllülük esasına göre yapılan kulübelerden 200'ün üzerinde yapılacağı belirtildi. 

"CAN DOSTLARIN SOĞUKTA DONMASINA İÇİMİZ EL VERMİYOR"

İzalasyon firması sahiplerinden Ersan Şirin kendisinin çok iyi bir hayvan sever olduğunu belirterek, "Ben nere gidersem gideyim yanımdan köpeğimi bırakmam. Şuanda soğuk günler yaşıyoruz. Bu dondurucu soğukta onların üşümesini içime sindiremiyorum. Aklıma bir fikir geldi. İş yerimizde boşta duran tahta paletler vardı. Bu paletlerden köpek kulübesi yapılabileceğini düşündük ve belediyemize müracaat ettik. Sağolsun Veteriner İşleri Müdürlüğü de teklifimize olumlu yaklaştı. Bu kulübelerin soğuk almaması için mebranlarını arkadaşlarımızla biz gönüllü olarak yaptık." dedi.

200'ÜN ÜZERİNDE KULÜBE YAPILACAK

 

Kent Mobilyaları Üretim Merkezi  Şefi Mükremin Akalp ise 200'ün üzerinde kulübe yapacaklarını ifade ederek, "Kulübelerin şuanda 50'ye yakınını yaptık. Arkadaşlarımız da mebranlarını yaptılar. Gönüllü bir iş ve aynı zamanda çok faydalı bir iş olduğu için çok zevk alarak yaptığımız bir iş oldu. Vesile olan herkesten Allah razı olsun." diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : CAN, DOSTLAR, İÇİN, KULÜBE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız