HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Ocak 2024 Pazar Saat: 14:23

TEPE, TAM GAZ DEVAM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, tüm hızıyla sürdürdüğü seçim çalışmalarında kırsal mahallere gösterdiği yoğun ve özel ilgiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Ziyaretlerde mahallelerin problemler
TEPE, TAM GAZ DEVAM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, tüm hızıyla sürdürdüğü seçim çalışmalarında kırsal mahallere gösterdiği yoğun ve özel ilgiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Ziyaretlerde mahallelerin problemlerini de gözlemleyen Tepe, kalıcı çözüm üretecek düzenlemeleri vatandaşlarla paylaşıyor.

KIRSAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜNÜ KURARAK ETKİN VE VERİMLİ BİR HİZMET SUNACAĞIZ

Gerçekleştirilen ziyaretlerde mahallelerin sorunlarını mercek altına aldıklarını ifade eden Ulaş Tepe, “Kırsal mahallelerimiz merkezden uzak ve coğrafi yapı itibarıyla da alt yapı yatırımlarına yoğun ihtiyaç duyuyor. Buradaki vatandaşlarımızın kent merkezindeki yöneticilerle bağlantı kurması, sorununu iletip çözüm bulması ve hizmetin o mevkiye ulaştırılması noktasında büyük problemlerle karşılaştığını görüyoruz. Kent merkezinin öncelikleriyle kırsal mahallelerimizin öncelikleri farklı. Bu doğrultuda belediyemizin yönetim yapısında değişime giderek kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın doğrudan muhatap bulabilecekleri Kırsal Hizmetler Müdürlüğünü kuracağız. Bu birimimiz kurulduğunda vatandaşlarımız da hizmetin etkin ve verimli bir şekilde yürütüldüğünü net bir şekilde görecekler. Altınordu’nun hizmete doyacağı günler çok yakında” dedi. 
VATANDAŞLARIMIZIN GÖSTERDİĞİ İLGİ KARŞILIKSIZ KALMAYACAK

Seçimlerde saha çalışmalarının startını kırsal mahallelerden verdiğinin altını çizen Ulaş Tepe, “Her hafta bir günümüzü kırsal mahallelere ayırıyoruz. Bu haftaki programımızda bir günde tam 7 mahallemizde 7’den 70’e her yaştan ve kesimden hemşehrimizle bir araya gelmenin, şehrimize dair heyecanımızı paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Ordu Milletvekilimiz Sn. Seyit Torun, Altınordu İlçe Başkanımız Bulut Gürsoy ve parti heyetimizle Mübarek mahallemizde Cuma namazımızı kıldık. Ardından Işıklı, Kurtulmuş, Kısacık, Dikence, Oğmaca ve Uzunmusa mahallelerimizde bizleri bağrına basan çok kıymetli vatandaşlarımızla sohbet etme imkânımız oldu. Kırsal mahallelerimizde ayrı bir güzellik, ayrı bir samimiyet var. Havaların soğuk olmasıyla birlikte bacası tüten her kapıyı çalıyoruz. Gittiğimiz her kapıda, gurbette yolu gözlenen evladını karşılarcasına bir heyecanla bağrına basıyor bizi büyüklerimiz. Onların hayır dualarını alıyoruz. Çocuklara hediyeler vererek yüzlerini güldürüyoruz. Gönüllerde kurduğumuz Büyük Altınordu İttifakı’nı dalga dalga büyütüyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Gösterilen bu ilgiyi karşılıksız bırakmayacağız. Gece gündüz hemşehrilerimizin hizmetinde olacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler : TEPE, TAM, GAZ, DEVAM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız