HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Ocak 2024 Pazar Saat: 15:22

ORDU’NUN YOLLARI AÇIK

Ordu’nun yüksek rakımlı ilçelerinde kar yağışı etkili oldu. Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 7/24 sürdürdüğü karla mücadele çalışmalarıyla kırsal alandaki yolların açık tutulmasını sağl
ORDU’NUN YOLLARI AÇIK

Ordu’nun yüksek rakımlı ilçelerinde kar yağışı etkili oldu. Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 7/24 sürdürdüğü karla mücadele çalışmalarıyla kırsal alandaki yolların açık tutulmasını sağlarken kapalı mahalle yolu ise bulunmuyor.

465 ARAÇ VE İŞ MAKİNESİ 560 PERSONEL SAHADA

Ordu’da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı yüksek rakımlı ilçelerde etkili oldu. Büyükşehir Belediyesi ekipleri de yüksek rakımlı ilçelerde etkili olan kar yağışları sonrası, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için 465 araç ve iş makinesi 560 personelle 7/24 sahada çalışmalarını sürdürdü.

KAPANAN MAHALLE YOLLARI AÇILDI

Kar yağışının gerçekleştiği mahalle ve grup yollarına anında müdahale eden Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, ulaşımda aksamaların önüne geçti. Ekiplerin yüksek rakımlı ilçelerde yollara müdahalesi sürerken hava sıcaklığının hissedilir derecede azaldığı ve bunun sonucunda oluşabilecek muhtemel buzlanmalara karşı da bazı ekipler tuzlama çalışmalarına ağırlık verdi.

ÇAĞRI MERKEZİ 7/24 HİZMET VERİYOR

Vatandaşların kar lastiği ve zincir olmayan araçlarla trafiğe çıkmaması istenirken karla mücadele talepleri için 444 10 52 Çağrı Merkezini ve ALO 153'ü 7/24 arayabilecekleri bildirildi.

 

Anahtar Kelimeler : ORDU’NUN, YOLLARI, AÇIK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız