Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 14:36 ALTINORDU ‘YAZA MERHABA’ DEDİ
- 14:35 BÜTÇE DOSTU HALK EKMEK
- 14:04 MAHALLELERE MODERN DOKUNUŞ
- 14:01 “BABALARIMIZ EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZDIR”
- 13:38 AKKUŞ’TA HEDEF AVRUPA KUPALARI
- 13:38 ALTYAPI LİGLERİNDE ÜNYE FK FARKI
- 13:37 FATSA BELEDİYESPOR’DA KONGRE ERTELENDİ
- 13:37 52 ORDU’DA GÖREV DAĞILIMI
- 14:20 AYBASTI ÇEVRE YOLU BAŞLADI
- 13:57 BODUR İLE DEVAM
- 12:52 YUNUS EMRE DUALAR İLE ANILDI
- 12:49 YAZIN KİLO VERMEK DAHA KOLAY!
- 12:47 ARKADAŞLIKLAR ÇIKAR ÜZERİNDEN KURULUYOR!
- 15:29 BU KURSLAR ÜCRETSİZ!
- 15:12 KADIN ÜRETİCİLER KAPALI PAZARDAN MEMNUN
ORDU’NUN YOLLARI AÇIK

Ordu’nun yüksek rakımlı ilçelerinde kar yağışı etkili oldu. Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 7/24 sürdürdüğü karla mücadele çalışmalarıyla kırsal alandaki yolların açık tutulmasını sağlarken kapalı mahalle yolu ise bulunmuyor.
465 ARAÇ VE İŞ MAKİNESİ 560 PERSONEL SAHADA
Ordu’da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı yüksek rakımlı ilçelerde etkili oldu. Büyükşehir Belediyesi ekipleri de yüksek rakımlı ilçelerde etkili olan kar yağışları sonrası, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için 465 araç ve iş makinesi 560 personelle 7/24 sahada çalışmalarını sürdürdü.
KAPANAN MAHALLE YOLLARI AÇILDI
Kar yağışının gerçekleştiği mahalle ve grup yollarına anında müdahale eden Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, ulaşımda aksamaların önüne geçti. Ekiplerin yüksek rakımlı ilçelerde yollara müdahalesi sürerken hava sıcaklığının hissedilir derecede azaldığı ve bunun sonucunda oluşabilecek muhtemel buzlanmalara karşı da bazı ekipler tuzlama çalışmalarına ağırlık verdi.
ÇAĞRI MERKEZİ 7/24 HİZMET VERİYOR
Vatandaşların kar lastiği ve zincir olmayan araçlarla trafiğe çıkmaması istenirken karla mücadele talepleri için 444 10 52 Çağrı Merkezini ve ALO 153'ü 7/24 arayabilecekleri bildirildi.