HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 13:13

81 İLDE ÇAKARLI ARAÇ DENETİMİ

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nce 81 ilde çakarlı araçlara denetim yapıldı. Yapılan denetimlerde çok sayıda çakar söktürülürken, çakar kullanan araçlara da ceza yağdı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından
81 İLDE ÇAKARLI ARAÇ DENETİMİ

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nce 81 ilde çakarlı araçlara denetim yapıldı. Yapılan denetimlerde çok sayıda çakar söktürülürken, çakar kullanan araçlara da ceza yağdı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Işıklı ya da sesli uyarı işareti bulunan cihazları mevzuatta izin verilmeyen araçlara takarak Kullanan (Çakar Lamba) ya da emniyet şeridini ihlal eden sürücülere karşı denetimlerimiz aralıksız sürecek” dedi.

Denetimlerle ilgili bilgilerde veren Bakan Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı koordinesinde, 81 İl Trafik Denetleme Şube Müdürlüklerince 01-26 Ocak 2024 tarihleri arasında “Işıklı ya da sesli uyarı işareti bulunan cihazları mevzuatta izin verilmeyen araçlara takarak kullanan” kişilere karşı yapılan denetimlerde; 807 sürücü tespit edildi ve araçlarındaki ışıklı ve sesli uyarı işareti bulunan cihazlar (çakar lambalar) söktürüldü, 5 Milyon 196 Bin TL para cezası uygulandı” diye konuştu.

Her zaman ifade ettiğimiz gibi, trafikte önceliğimiz: “önce insan” diyen Bakan Yerlikaya, “Görevi sırasında Işıklı ya da Sesli Uyarı İşareti Bulunan Cihazları kullanan ambulans, itfaiye ve polis gibi araçlarımızın trafikteki önceliği, insan sağlığı ve suçlularla mücadeleye yöneliktir” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : 81, İLDE, ÇAKARLI, ARAÇ, DENETİMİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız