HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Ocak 2024 Salı Saat: 12:22

ÜGF’DE SÜPER LİG SESLERİ

Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı Antrenörü Muhammet Kışla: Şampiyonluk yolunda inandık ve azmettik Kadınlar 1. Liginde Ünye Gücü FK, Soma Gençlik Zafersporu 6-0 mağlup ederek ikinci devredeki performansını değerlendirdi. Kent Gazete
ÜGF’DE  SÜPER LİG SESLERİ

Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı Antrenörü Muhammet Kışla: "Şampiyonluk yolunda inandık ve azmettik"

Kadınlar 1. Liginde Ünye Gücü FK, Soma Gençlik Zaferspor'u 6-0 mağlup ederek ikinci devredeki performansını değerlendirdi.

Kent Gazetesi’nin haberine göre, Ünye Gücü FK kadın futbol takımının antrenörü Muhammet Kışla, Kadınlar 1. Lig A Grubu'nda Soma Zaferspor'u 6-0 mağlup ettikleri maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Kışla, maç sonrası yaptığı açıklamada, takımının performansından ve şampiyonluk yolundaki hedeflerinden bahsetti.

"Soma Zaferspor'u 6-0 yenerek önemli bir galibiyet elde ettik. Sahada gösterdiğimiz performansı tebrik etmek istiyorum. İkişer kişilik oynayarak, sahada basmadık yer bırakmadık. Rakibe alan vermeyip, zamanı iyi değerlendirdik ve birbirinden nefis goller attık. İlk defa böylesine kalabalık bir spor sever topluluğuna futbol şöleni yaşattık. Bu galibiyet, inancımızın ve azmimizin bir göstergesi. Söz verdik ve bu işi başaracağız. Bu takım hepimizin takımı, bu takım Ünye'nin takımı."

Kışla, sözlerini şampiyonluk hedefleriylenoktaladı. "Ligin ikinci devresinde beşte beş yaparken 20 gol attık, buna karşılık sadece 1 gol yedik. Şampiyonluk yolunda daha çok işimiz var ve ciddiyetle oynayacağımız önemli maçlarımız var. Bizi izlemeye devam edin."

 

 

Anahtar Kelimeler : ÜGF’DE, SÜPER, LİG, SESLERİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız