HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Ocak 2024 Salı Saat: 13:41

OKUL BAHÇELERİ TEMİZLENDİ

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 2023-2024 eğitim-öğretim yılı ara karne tatili nedeniyle okul bahçelerinde genel temizlik ve bakım çalışması yaptı. Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ara tat
OKUL BAHÇELERİ TEMİZLENDİ

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 2023-2024 eğitim-öğretim yılı ara karne tatili nedeniyle okul bahçelerinde genel temizlik ve bakım çalışması yaptı.

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ara tatil boyunca kullanılmayan okul bahçelerinde ve çevresinde genel temizlik çalışması başlattı. Öğrencilerin daha sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için gerçekleştirilen temizlik faaliyetinde okul bahçeleri süpürüldü, yıkandı, çöp ve atıklar toplandı.

"BÜTÜN OKULLARIMIZDA TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPIYORUZ"

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva, her fırsatta eğitime, dolayısı ile geleceğimiz olan çocuklarımıza destek olmaya devam ettiklerini belirterek, "Okulların ara karne tatiline girmesi nedeniyle okul bahçelerinde genel temizlik çalışması başlattık. Bizim tespit ettiğimiz ve gelen taleplere göre ekiplerimiz bütün okullarda temizlik çalışması yapıyor. Bu faaliyet kapsamında yol süpürme araçları okul bahçelerini ve okul girişlerini temizliyor, yıkama araçlarımız okul girişlerini merdivenlerini yıkayıp dezenfekte ediyor. Çocuklarımızın rahat ve sağlıklı bir ortamda eğitim almaları için üzerimize düşen görevleri yapmaya devam edeceğiz. Bu anlamda öğrenci kardeşlerimize ikinci dönemde başarılar dileriz.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : OKUL, BAHÇELERİ, TEMİZLENDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız