HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Ocak 2024 Salı Saat: 16:32

MUSTAFALI’YA “ACAR” MUHTAR

Gülyalı İlçesi Mustafalı Mahallesi Muhtar adayı Sinan Acar, parmak ısırtan bir projeye daha imza attı.
MUSTAFALI’YA “ACAR” MUHTAR

Gülyalı İlçesi Mustafalı Mahallesi Muhtar adayı Sinan Acar, parmak ısırtan bir projeye daha imza attı. Mustafalı Mahallesine muhtar seçildiği takdirde başta mahallesi olmak üzere ilçede ki üniversite öğrencilerine de burs vereceğinin sözünü veren Sinan Acar, birçok projeyi de hayata geçirmek için göreve talip olduğunu söyledi.

Mustafalı’da sosyal yaşam alanlarına önem vereceğini kaydeden Acar; “Mahallemizde özellikle bir sosyal yaşam alanı oluşturacağım. Genci, yaşlısı herkesin bir arada olabileceği modern bir alanda birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışma tesisi oluşturmayı hedefliyorum.

Yaz ve kış aylarında yani yılın her ayında kullanılabilecek bir tesise ihtiyacımız var. Bu eksikliği gidermek için mahalle sakinlerimizden destek bekliyorum. Bu tesisin içerisinde öğrencilerimizin ihtiyacını karşılayabilecek bir kütüphane ve internet ortamı da sağlamayı hedefliyorum” dedi.

Üniversite öğrencilerine burs sözü de veren Acar; “Mahallemizin sosyal ve kültürel değerlerini de ön plana çıkaracağımız diğer bir proje ise kuracağımız Mustafalılar Sosyal Yardım ve Kültür Dayanışması Derneği ile mahallemizin ihtiyaçlarını, sorun ve sıkıntılarını da çözmüş olacağız.

Büyükşehir Belediyemiz ve Gülyalı ilçe belediyelerimizin de desteklerini alarak bütün hizmet ve yatırımlara yelken açacağız. Bu yolda 7/24 görev esasıyla çalışacağıma söz veriyorum. Mahallemizin bana vereceği destek ve güveni asla boşa çıkarmayacağım” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : MUSTAFALI’YA, “ACAR”, MUHTAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız