HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
31 Ocak 2024 Çarşamba Saat: 12:00

ÜKF, SEYİRCİ REKORU KIRDI!“

TFF Kadınlar 1.Lig takımı Ünye Kadın Futbol Kulübünün geride bıraktığımız hafta da Soma Zaferspor’la oynadığı maçta seyirci rekoru kırıldı. Konuyla ilgili olarak Ünye Kadın Futbol Kulübünden yapılan açıklamada; şunlar kayded
ÜKF, SEYİRCİ REKORU KIRDI!“

TFF Kadınlar 1.Lig takımı Ünye Kadın Futbol Kulübünün geride bıraktığımız hafta da Soma Zaferspor’la oynadığı maçta seyirci rekoru kırıldı.

Konuyla ilgili olarak Ünye Kadın Futbol Kulübünden yapılan açıklamada; şunlar kaydedildi:

“ TFF Kadınlar 1.Lig A Grubu 14.Hafta maçında Soma Zaferspor ile Pazar günü Ünye Şehir Stadı'nda oynadığımız ve 6-0 kazandığımız maçta seyirci rekoruna gittik. Ünye Şehir Stadı'nın 5 seyirci kapasiteli kapalı tribünün büyük bölümü oynanan maçta dolarken Ünye Kadın Futbol Kulübü takımımız Süper Lig yolunda müthiş zevkli ve bol gollü bir maç izletmiş oldu. A52 Tv ekranlarından canlı yayınlanan maçı sosyal medya hesaplarından ve YouTube'dan da çok sayıda spor sever izleme imkanı buldu.

Futbolun yükselen değeri kadın futbolunda Süper Lig kulüpleri henüz binli rakamları göremezken Ünye Şehir Stadı'nda 4 bin civarında bir spor sever kitlesinin bir kadın futbol ligi maçında tribünlere gelmesi gelecek için ümit verdi.

Ünye'ye kadın futboluna olan ve her geçen gün artan ilginin kaynağında ise Kadınlar 1.Ligde şampiyonluk yolunda müthiş maçlar oynayan Ünye Kadın Futbol Kulübü takımımızın payı büyük. Pazar günü oynanan maçta adeta futbol resitali sunan kadın futbol takımımız 6-0 kazandığı maçta stada gelen 4 bin civarındaki taraftara hem güzel futbol hem de bol gol izletmeyi başardı.

Öte yandan daha önce de 3.ligde 3 bini  seyirciyi aşan bir spor severi stada çekmeyi başaran Ünye Kadın Futbol Kulübünün  Süper Lig'e çıkması durumunda bu sayıyı ikiye katlayacağına kesin gözüyle bakılıyor.

 

 

Anahtar Kelimeler : ÜKF, SEYİRCİ, REKORU, KIRDI!“

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız