HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Şubat 2024 Perşembe Saat: 12:11

3.LİG’E YABANCI YASAĞI

2024 – 2025 Sezonu Birinci Transfer ve Tescil Döneminden itibaren geçerli olmak ve iki sezon uygulanmak üzere TFF 3. Lig Oyuncu Uygunluğu’nun aşağıdaki şekilde tespitine karar verilmiştir (1)TFF 3. Lig’de yabancı futbolcu oynatılamaz. (2
3.LİG’E YABANCI YASAĞI

2024 – 2025 Sezonu Birinci Transfer ve Tescil Döneminden itibaren geçerli olmak ve iki sezon uygulanmak üzere TFF 3. Lig Oyuncu Uygunluğu’nun aşağıdaki şekilde tespitine karar verilmiştir

(1)TFF 3. Lig’de yabancı futbolcu oynatılamaz.

(2) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına geçen yabancı uyruklu futbolcular, başka ülkelerin A Milli Futbol Takımında oynamamış olmaları kaydı ile vatandaşlığa kabul için yapmış oldukları ilk müracaat tarihinden itibaren, ancak beş yıl sonra Türk statüsünde oynatılabilirler. Sezonun bir yarısının içerisinde beş yıllık süresi dolanlar, o yarının başındaki transfer ve tescil döneminin başından itibaren Türk statüsünde kabul edilir.

(3) Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olarak tescil edilen futbolcu sonradan başka bir ülkenin AMilli Futbol Takımında oynar ise takip eden transfer ve tescil döneminin başından itibaren

müsabakalarda oynatılamaz.

(4) Kulüpler, 31.12.2003 ve öncesinde doğmuş (2025 – 2026 sezonunda 31.12.2004 olarak uygulanacaktır.) en fazla 25 amatör veya profesyonel futbolcuyu tescil ettirebilirler.

(5) 01.01.2004 ve daha sonra doğmuş (2025 – 2026 sezonunda 01.01.2005 olarak uygulanacaktır.) amatör veya profesyonel futbolcuların tescilinde herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır.

A TAKIM LİSTESİ

(1) Kulüpler aşağıda belirtilen esaslar çerçevesinde resmi müsabakalara iştirak edecek futbolcularının A Takım Listesini Federasyona ibraz etmek zorundadır:

a) A Takım Listesi en fazla 25 amatör veya profesyonel futbolcudan oluşur.

b) Kulüpler, A Takım Listesinde en fazla 3 kaleci bulundurabilir. Bu kalecilerden en az birinin 01.01.2002 (2025 – 2026 sezonundan itibaren 01.01.2004 olarak uygulanacaktır.) ve sonrasında doğmuş futbolcu olması zorunludur.

c) Kulübün “b” bendinde öngörülen kriterlere uygun futbolcuları bildirmemesi durumunda A Takım Listesi, bildirilmeyen futbolcu sayısı kadar eksik oluşturulur; ayrıca ilgili kulüpler hakkında talimatlara aykırılık sebebiyle disiplin işlemi yapılır.”

 

 

Anahtar Kelimeler : 3.LİG’E, YABANCI, YASAĞI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız