HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Şubat 2024 Perşembe Saat: 16:31

TEKKİRAZ’A İTFAİYE İSTASYONU KURULDU

Ordu’nun en ücra noktalarına hizmet götüren Büyükşehir Belediyesi, Ünye’nin en büyük mahallelerinden Tekkiraz’a İtfaiye İstasyonu kazandırdı.   Vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla kurulan İtfaiye İstasyonun
TEKKİRAZ’A İTFAİYE İSTASYONU KURULDU

Ordu’nun en ücra noktalarına hizmet götüren Büyükşehir Belediyesi, Ünye’nin en büyük mahallelerinden Tekkiraz’a İtfaiye İstasyonu kazandırdı.

 

Vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla kurulan İtfaiye İstasyonunun açılışında konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 17 mahalleye doğrudan hizmet sunacak olan tesisin 1 araç ve 6 personelle 7/24 esaslı hizmet vereceğini ifade etti.

 

Başkan Güler sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Hizmetlerimiz peş peşe devam ediyor. Allah muhtaç etmesin can ve mal güvenliği konusunda hızlı bir müdahale için söz vermiştik sözümüzde durduk. Allah’a şükrediyorum bizi mahcup etmedi. Tekkiraz İtfaiye istasyonumuz 17 mahalleye doğrudan hizmet sunacak. 7/24 arkadaşlarımız hazır olacaklar. 6 personelle hizmet verecek. Hayırlı olsun. “

 

17 MAHALLEYE HİZMET VERECEK

 

Ünye İtfaiye İstasyonu’na 30 km mesafede kurulan Tekkiraz İtfaiye İstasyonu ile 45 dakikayı bulan olaylara müdahale süresi merkezde 2 dakikaya civar mahallelerde ise 10 dakikaya düşürülecek. İtfaiye İstasyonu Tekkiraz merkez, Yaycı, Dizdar, Taşçı, Çınarcık, Nurettin, Uğurlu, Yeni Kızılcakese, Ortaköy, Dereköy, Fatih, Beylerce, Yeşilada, Yenikent, Pelitliyatak, Uğurlu ve İnkur Mahallelerine doğrudan hizmet verecek.

 

 

Anahtar Kelimeler : TEKKİRAZ’A, İTFAİYE, İSTASYONU, KURULDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız