HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Şubat 2024 Perşembe Saat: 16:40

GÜLER: SEVGİYİ BÜYÜTEREK HAREKET EDECEĞİZ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler: “kavga ile bir yere gidilmiyor. Sevgiyi büyüterek hareket edeceğiz. Bu çekişme kültürü ile bir yere varılmaz.”  
GÜLER: SEVGİYİ BÜYÜTEREK HAREKET EDECEĞİZ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler: “kavga ile bir yere gidilmiyor. Sevgiyi büyüterek hareket edeceğiz. Bu çekişme kültürü ile bir yere varılmaz.”

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünyelilerle buluştu. Tekkiraz'dan İnkur'a Ünye'yi karış karış gezen Başkan Güler'e gittiği her yerde ilgi yoğun oldu.

 

Başkan Güler, Ünye ilçesindeki ziyaretlerine Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığını ziyaret ederek başladı.

Başkan Güler, burada yaptığı konuşmada Ünye'de hayata geçirilen çalışmalar ve 31 Mart seçimleri hakkında konuştu.

 

“ÜNYE’YE 420 MİLYON YATIRIM YAPTIK”

Başkan Güler konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak aradan geçen 5 yılda Ünye’mize önemli yatırımları ilçe belediyemiz ile birlikte yaptık. Bizim yaptığımız çalışmalar lafta değil, icraatta oldu. Enerji Bakanlığımız döneminde Ünye ilçemize önemli yatırımlarımız olmuştu.

 

Allah nasip etti bu yatırımlarımıza Büyükşehir Belediye Başkanlığımız döneminde de artırarak devam ettik. Bunlar yeterli mi değil. Ünye’miz için bundan sonrada önemli yatırım ve hizmetleri hep beraber hayata geçirmek için birlikte çalışacağız.  Bakın Karadeniz’in incisi olan Ünye’mizden çöp sorununa neşter vurduk. Çöp Ünye’nin kanayan yarasıydı.

 

Daha sonra yeterli ilgi gösterilmeyen Ünye Limanına el attık. Şu an Ünye Limanı geçmişin iki katı büyüklükte ve daha fazla ilgi görüyor. Ünye Limanı Ro-Ro gemilerine ev sahipliği yapıyor. Ünye Limanında kruvaziyer turizmi canlandı. Ünye aslında Karadeniz’in incisi durumunda biz bunu yaptığımız yatırımlarla daha parlattık. Ünye’ye 420 Milyon para harcamışız. Bugünün parası ile 1.5 katrilyondur bu.”

 

“ÇEKİŞME KÜLTÜRÜ İLE BİR YERE GELİNMEZ”

Çekişme kültürü ile bir yere gelinmeyeceğini sevgiyi büyüterek hareket edeceklerini de sözlerine ekleyen Hilmi Güler, “Ünye Karadeniz’imizin incisi. Kavga ile bir yere gidilmiyor. Sevgiyi büyüterek hareket edeceğiz. Bu çekişme kültürü ile bir yere varılmaz. Bilgimiz, birikimimiz var. Bu bir milli hareket, cumhur hareketi. Bu anlamda bir ağabeyiniz, büyüğünüz olarak sizlerden anlamlı bir mesaj vermenizi istiyorum” dedi.

 

BAŞKAN GÜLER SIKILMADIK EL BIRAKMADI

Başkan Güler, daha sonra ilçenin önemli mahallelerinden bir tanesi olan Tekkiraz Mahallesi'ne geçti. Burada esnaf ve vatandaşları tek tek ziyaret eden Başkan Güler, hayırlı işler temennisinde bulunarak taleplerini dinledi. Başkan Güler'e Tekkiraz'da vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

 

Başkan Güler, Tekkiraz'da ayrıca Ordu Büyükşehir Belediyesi Tekkiraz İtfaiye İstasyonunun açılışını gerçekleştirdi. Başkan Güler'in Tekkiraz'daki son durağı ise Ahmet Cemal Mağden Tekkiraz Huzurevi oldu. Burada konaklayan yaşlılarla bir araya gelen Başkan Güler, kendileriyle sohbet etti.

Başkan Güler, İnkur Mahallesi'nde ve Ünye ilçe merkezinde ziyaretlerine devam etti.

Anahtar Kelimeler : GÜLER:, SEVGİYİ, BÜYÜTEREK, HAREKET, EDECEĞİZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız