HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Şubat 2024 Cuma Saat: 11:37

ŞANLITÜRK’TEN ÖNEMLİ MESAJLAR!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Üyesi Naci Şanlıtürk, terörist başı, bebek katili Abdullah Öcalan‘ın cezaevi şartlarının Komisyon tarafından yerinde incelenmesine dair verilen
ŞANLITÜRK’TEN ÖNEMLİ MESAJLAR!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Üyesi Naci Şanlıtürk, terörist başı, bebek katili Abdullah Öcalan‘ın cezaevi şartlarının Komisyon tarafından yerinde incelenmesine dair verilen önergeyi reddettiklerini belirtti.

Milletvekili Şanlıtürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Hükümlü ve Tutuklu Hakları Alt Komisyonu toplantısına katıldık.

Komisyonun cezaevlerinde yapmış olduğu incelemeler değerlendirildi. Birçok noktada Avrupa’nın önünde olduğumuzu ifade ettik. Büyük bir özveriyle çalışan Adalet Bakanlığı personellerimize verdikleri hizmetler için teşekkür ediyorum.

Dem Parti tarafından terörist başı Abdullah Öcalan‘ın cezaevi şartlarının Komisyon tarafından yerinde incelenmesine dair verilen önergeyi reddettik.

İnşallah en kısa sürede Milletimizin; canına, malına, birliğine ve beraberliğine kasteden teröristlerin, destek verenlerin meclis dahil her alanda temizlenmesi sağlanacaktır” dedi.

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli ve Yerel Yönetimler seçimleri içinde değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Şanlıtürk, yine çok önemli açıklamalarda bulundu.

ŞANLITÜRK: HER ADAY BİZİM DE ADAYIMIZDIR!

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu’da ilçelerin dağılımı yapıldıktan sonra aday kim olursa Cumhur İttifakı olarak kendi adayları olduğunu vurgulayarak, “20 ilçede açıklanan her aday bizim de adayımızdır” dedi.

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı olarak AK Parti ile birlikte hareket edeceklerini ifade etti.

“SÖZ VERDİK, 20’DE 20 YAPACAĞIZ”

Şanlıtürk, “İlçelerin dağılımı yapıldıktan sonra aday kim olursa Cumhur İttifakı olarak bizim adayımızdır. Açıklanan her aday bizim de adayımızdır. Sonuna kadar destekleyeceğiz. Ordu’da nasıl 20’de 20 yapacağımıza hiç şüphemiz yok. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Türk ve İslam Dünyasının bilge lideri MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye söz verdik. Ordu’da 20’de 20 yapacağız” diye konuştu. 

ÇOK BEDELLER ÖDEDİK

Yerel yönetimlerin ve kurumların önemine de dikkat çeken Şanlıtürk; “Biz bu devleti kurarken çok büyük bedeller ödedik. Bu ödediğimiz bedelleri verdiğimiz şehitleri unutursak olmaz. Devletimizin milletimizin vatanımızın bekası önceliğimizdir. Devletimizi ve devletimizin kurumlarını asla yıpratmamalıyız.

Belediyelerimiz hepimizin kurumudur. Muhalefetin iktidar olmak gibi bir gailesi olmadığı için devlet kurumları yıpratarak, iktidarı yıprattıklarını zannetmektedirler. Siyaset yapacaksanız hükümetin uygulamaları üzerinden her zaman eleştiri hakkınız bakidir, ama asla devletimizin kurumlarına laf ettirmeyiz.

GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR, BERABER OLMA GÜNÜDÜR

Yüce Türk Milleti, 22.000 km² topraktan, 72.5 Millet gelerek, 782.000 km² toprağa sığınarak bir devlet, Cumhuriyet kurmuştur. 100 yıllık bu serüvende acılarla, kederlerle, sevinçlerle, başarılarla yoğrula yoğrula tek millet olmuştur.

Geldiğimiz noktada görüyoruz ki bu millet tek yürektir. Milletimizin birliğini dirliğini yaralayacak, örseleyecek her türlü açıklamadan kaçınılmalıdır. Gün birlik olma günüdür, beraber olma günüdür.

“BİRLİĞİMİZE KAST EDEN HİÇBİR KİMSEYE MÜSADE ETMEYECEĞİZ”

El birliği yapacağız, güç birliği yapacağız. Yaşadığımız bunca sıkıntıları fırsat bilerek, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, milletimizin birliğine kast eden hiçbir kimseye müsaade edilmeyecektir.

Rabbim bizleri altından kalkamayacağımız imtihanlarla imtihan etmesin. Çektiğimiz sıkıntıları, yaşadığımız acıları günahlarımıza kefaret etsin. Türk milleti; tarihin kendi üzerine yüklemiş olduğu bu büyük rolü oynayacak yerine getirecektir ve nizam-ı alem ülküsünü, İslam’ın Sancaktarlığını, bayraktarlığını yerine getirecektir” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : MECLİSTEN, “APO”, ÖNERGESİNE, RET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız