HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Şubat 2024 Cuma Saat: 15:42

SOSYAL MARKET TAKDİR TOPLUYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde Ordu’da yardımlar koli ile değil, alışveriş kültürü ile yapılıyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişimleri ile kurulan
SOSYAL MARKET TAKDİR TOPLUYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde Ordu’da yardımlar koli ile değil, alışveriş kültürü ile yapılıyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişimleri ile kurulan Sosyal Market ile şehirde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlar “Sağ elin verdiğini sol el görmesin” sözü anlayışıyla koli yardımları ile değil, alışılmışın dışında alışveriş kültürü ile destek görüyor.

Başkan Güler’in vizyonu ile Ordu’da hayata geçirilen Sosyal Market ihtiyaç sahiplerinin gereksinimlerini giderme konusunda büyük kolaylık sağlıyor. Vatandaşlar öncesinde aldıkları koli yardımları ile sadece pirinç, makarna, un gibi ihtiyaçlarını giderebilirken bu market ile giyimden gıdaya, temizlik ürünlerinden kırtasiyeye tüm ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Bu anlayış Orduluların da büyük takdirini topluyor.

TAMAMEN ÜCRETSİZ

2021 yılından bu yana modern şartlar altında destek gören vatandaşlar hiçbir ücret ödemeden marketten ayrılıyor. Dezavantajlı vatandaşlar bu bağışları isterlerse online uygulama üzerinden de yapabiliyor. 

HAYIRSEVERLER İLE VATANDAŞ ARASINDA KÖPRÜ

Marketin malzeme stokunu hiç boş bırakmayan Büyükşehir Belediyesi, firmalar ve hayırseverlerden de büyük destek görüyor. Böylelikle yardımlar şeffaf bir işleyiş ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE DE DESTEK VERİYOR

Sosyal Market ile 19 ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşan Ordu Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda üniversite öğrencilerine verdiği destekle onların maddi yüklerini de hafifletirken daha rahat bir eğitim hayatı sunmalarına katkı sağlıyor.

 

 

 

Anahtar Kelimeler : SOSYAL, MARKET, TAKDİR, TOPLUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız