HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Şubat 2024 Cuma Saat: 17:03

TÖREN, YENİDEN ADAY GÖSTERİLDİ

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçiminde yeniden Ak Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.
TÖREN, YENİDEN ADAY GÖSTERİLDİ

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, 31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçiminde yeniden Ak Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından adaylığı kendisine tebliğ edilen Başkan Tören, “Altınordu aşkına yine, yeniden Bismillah” dedi. 

Adaylığını yaptığı açıklama ile kamuoyuna duyuran Başkan Tören “Kıymetli Hemşehrilerim, benim güzel ailem, en büyük sevdam dediğim Altınordu’m.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle Altınordu Belediye Başkan Adayı olarak yeniden ilan edilmiş bulunuyorum. Hayırlı olsun.

Öncelikle saygıdeğer Cumhurbaşkanımız, Genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, parti genel merkezimize ve değerli teşkilatımıza teşekkürü bir borç bilirim.

En büyük teşekkürü ise; beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve destekleriyle geçmişten bugüne bu şehre hizmet etme imkanını bana veren siz değerli hemşehrilerime borçluyum. İyi ki varsınız, iyi ki bu şehrin ve sizlerin bir evladı, bir kardeşiyim, Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı.

 

DAHA BÜYÜK BİR AŞKLA DAHA BÜYÜK BİR AZİM VE KARARLILIKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM.

 

Yeni dönem için heyecanlı ve kararlı olduğunu belirten Başkan Tören “Çok heyecanlıyım, çok kararlıyım, çok gururluyum. Çünkü siz dava arkadaşlarım ve şehrimiz hemşehrilerimiz ile bu kutlu yolculukta yalnız olmadığımı görüyorum.

Allah’ın izni, siz saygıdeğer hemşehrilerimin destekleriyle Ordu’nun kadirşinas aziz insanına, eşsiz doğasına, zengin kültürüne ve şanlı tarihine yakışır bir belediye başkanı olmak için bugüne kadar çok çalıştık, bugünden sonra da daha büyük bir aşkla daha büyük bir azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğim.

Ailem dediğim, ailem bildiğim Altınordu’muz için en iyi hizmetleri gerçekleştirmek ve Altınordu’muzu yeniden sosyal belediyeciliğin adresi yapmak için göreve hazırım. Yolumuz açık olsun. Allah utandırmasın. Altınordu Aşkına yine, yeniden Bismillah” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : TÖREN, YENİDEN, ADAY, GÖSTERİLDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız