HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Şubat 2024 Cuma Saat: 17:34

KIRDES PROJESİ İLE BELEDİYELERE ALTYAPI DESTEĞİ

İçişleri Bakanlığınca yürütülen Kırsal Altyapı Destekleme Projesi (KIRDES) kapsamında Ordu Büyükşehir Belediyesi ve 19 ilçe belediyesine 20 Milyon TL kaynak sağlandı. Ordu Büyükşehir Belediyesi ve 19 ilçe belediyesi tarafından 70 m
KIRDES PROJESİ İLE BELEDİYELERE ALTYAPI DESTEĞİ

İçişleri Bakanlığınca yürütülen Kırsal Altyapı Destekleme Projesi (KIRDES) kapsamında Ordu Büyükşehir Belediyesi ve 19 ilçe belediyesine 20 Milyon TL kaynak sağlandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve 19 ilçe belediyesi tarafından 70 mahallede planlanan yol ve altyapı çalışmalarında kullanılacak 20 Milyon TL’lik kaynak için Ordu Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ile Ordu Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen işbirliği protokolü imza programına, Vali Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, Vali Yardımcısı Burak Keser, İlçe Belediye Başkanları ile Ordu Valiliği Yatırım İzleme Müdürü Metin Cebeci katıldı. 

Protokol imza töreninde konuşan Vali Muammer Erol, “Bu protokolle amaç, Büyükşehirlerdeki belediyelerle vatandaşların hizmet aldığı yerlerin altyapı ihtiyaçlarını karşılamak üzere birlikte işbirliği yapılarak alt yapı işlerini desteklemektir.

Merkezi idareden gelen bu paranın değerlendirilmesi noktasında belediye başkanlarımızla tek tek görüşüp protokollerimizi de öyle hazırlayalım istedik. Vatandaşlarımızın talepleri ağırlıklı olarak yol üzerine. Allah, kazasız, belasız yerinde harcamayı nasip etsin. İnşallah, kısa sürede ihalelerini yaparsınız. Hayırlara vesile olsun” dedi.

Anahtar Kelimeler : KIRDES, PROJESİ, İLE, BELEDİYELERE, ALTYAPI, DESTEĞİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız