HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Şubat 2024 Cumartesi Saat: 14:41

AYDIN, YENİDEN GÜVEN TAZELEDİ

Ordu Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. OGC faaliyet binasında gerçekleştirilen kongrede seçime mevcut başkan Recep Aydın tek liste ile girdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Kongrede
AYDIN, YENİDEN GÜVEN TAZELEDİ

Ordu Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. OGC faaliyet binasında gerçekleştirilen kongrede seçime mevcut başkan Recep Aydın tek liste ile girdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Kongrede divan kurulu oluştuktan sonra yönetim kurulu, Denetim Kurulu üyelerinin seçimi ile birlikte TGF Delegeleri seçimleri de yapıldı.

Oylamada üyelerin tam oylarını alan Başkan Recep Aydın’ın Yönetim Kurulu Asil üyeleri ise şu isimlerden oluştu: Recep Aydın, Kazım Can Acar, İsmet Duman, Erol Küçükoğlu, Ahmet Öztürk, Ali Öztürk, Mehmet Özmaden, Volkan Topkaya, Mustafa Kürşat Çakmak

Denetim Kurulu Asil Üyeleri ise: Muhlis Alaybeyoğlu, Mehmet Keskin, Erkan Güngör olurken TGF Delegeleri asil üyeleri ise Cumhur Feridun Altuntaş, Erol Karaer, Suat Temel Aşar, Mustafa Kürşat Çakmak oldu.

Seçimlerin ardından tebrikleri kabul eden Başkan Aydın, üyelere teşekkür ederek seçimin ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. (Haber: Semra Gençosmanoğlu)

Anahtar Kelimeler : AYDIN, YENİDEN, GÜVEN, TAZELEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız