HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Şubat 2024 Pazar Saat: 13:35

“FATSA ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK”

Orduda düzenlenen aday tanıtım toplantısı sonrasında, Fatsada teşkilat binası önünde çok sayıda partili ve vatandaş tarafından karşılanan Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar otobüs üzerinden yaptığı konuşmada, Fatsaya al
“FATSA ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK”

Ordu'da düzenlenen aday tanıtım toplantısı sonrasında, Fatsa'da teşkilat binası önünde çok sayıda partili ve vatandaş tarafından karşılanan Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar otobüs üzerinden yaptığı konuşmada, "Fatsa'ya altın çağ yaşatacak yeni hizmet kapılarının açılacağı bir dönemin müjdesini verebilirim" dedi. 

Başkan Kibar yaptığı konuşmada,"İlk dönemde gerçekleştirdiğimiz projelerle kazandığımız deneyim ve güvenle, Fatsa'nın geleceğini daha da sağlam temeller üzerine inşa etmeye kararlıyız." dedi ve şöyle devam etti

HİZMET ANLAYIŞINI DAHA DA GÜÇLENDİRMEK İÇİN BURADAYIZ"

Fatsa'nın sıcak topraklarında, birinci dönem belediye başkanlığımız süresince ortaya koyduğumuz hizmet anlayışını, ikinci dönemde daha da güçlendirmek ve şehrimizin geleceğine sağlam adımlarla ilerlemek üzere buradayız. Fatsa, sadece coğrafi sınırlarıyla değil, aynı zamanda içinde barındırdığı insanlarla da bir bütündür. Bizler, bu bütünlüğü güçlendirmek, birlik ve beraberlik içinde hareket etmek için yola çıktık.

FATSA'MIZIN GELECEĞİNİ DAHA DA SAĞLAM TEMELLER ÜZERİNE İNŞA ETMEYE KARARLIYIZ"

İlk dönemde gerçekleştirdiğimiz projelerle kazandığımız deneyim ve güvenle, Fatsa'nın geleceğini daha da sağlam temeller üzerine inşa etmeye kararlıyız. Hizmetlerimizi yalnızca fiziki gelişime odaklanmakla sınırlı görmüyor, aynı zamanda insanlarımızın refahı, mutluluğu ve sosyal uyumu için de çaba harcıyoruz.

Fatsa'nın zengin kültürüne ve tarihine saygılı, çeşitliliği kucaklayan bir anlayışla, herkesi kucaklayan bir şehir yaratmayı hedefliyoruz. İnsanlarımızın katılımı ve görüşleri bizim için çok değerlidir. Halkımızın taleplerini dinliyor, ihtiyaçlarını anlamak için çaba sarf ediyor ve ortak akıl prensibiyle hareket ediyoruz.

"FATSA'MIZIN UZUN VADELİ KALKINMASI İÇİN PLANLAR YAPIYORUZ"

Fatsa'nın her bir köşesini kucaklayarak, adaletli, şeffaf ve etkili hizmet anlayışımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Yerel yönetim olarak, sadece bugünü değil, yarını da düşünüyor ve Fatsa'nın uzun vadeli kalkınması için planlar yapıyoruz. İkinci dönemde, altyapıdan kültürel etkinliklere, eğitimden çevre korumaya kadar geniş bir yelpazede projeleri hayata geçirerek Fatsa'yı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışacağımızdan emin olabilirsiniz.

Bizler, Fatsa'nın güzelliklerini korumak, kalkındırmak ve gelecek nesillere daha iyi bir şehir bırakmak adına buradayız. Sizlerle birlikte, Fatsa'nın daha aydınlık yarınlara yürümesi için el birliğiyle çalışmayı dört gözle bekliyoruz. Her bir Fatsalı'nın desteği ve katkısı, bizim için büyük bir motivasyon kaynağıdır. Hep birlikte, Fatsa'nın geleceğini daha da güçlendirecek, birlikte büyüyecek ve birbirimize daha da yakınlaşacağız.

 

Anahtar Kelimeler : “FATSA, ALTIN, ÇAĞINI, YAŞAYACAK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız