HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 11:30

ENVER YILMAZ, ORDU'YU KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, bugün Altınordu ilçesi Akyazı Mahallesinden Bahçelievler Mahallesinde bulunan Vali Konağına kadar gerçekleştirdiği coşkul
ENVER YILMAZ, ORDU'YU KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, bugün Altınordu ilçesi Akyazı Mahallesi'nden Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan Vali Konağı'na kadar gerçekleştirdiği coşkulu yürüyüş ve esnaf ziyaretleriyle yine dikkatleri üzerine çekti.

Yılmaz, mahalle ziyaretleri sonrasında da Şarkiye Mahallesi’nde bulunan NOVADA alışveriş merkezinde de vatandaşlarla bir araya geldi.

Yılmaz, esnaf ve vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet ederek özlem giderirken, hatıra fotoğrafları çektirdi. Yılmaz'ın ziyaretlerine gösterilen ilgi ve alaka en üst seviyede oldu.

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada,  “Bugün Ordu’muzda Ordu’muzun en güzel caddelerinden bizim de emeğimiz olan 8 buçuk kilometrelik saha şeridinin ana arterlerinde esnaf ziyareti kafeteryadaki kardeşlerimizle bir pazar günü hasbihal yapmak istedik. Öncelikle bütün hemşerilerimize gönülden teşekkür ediyoruz. Hakikaten bir konvoy edasıyla hem araçlarından hem iş yerlerden hem balkonlarından yaklaşık 5 buçuk yıllık hasretin kavuşması vuslatının yaklaştığı şu günlerde ilgi ve alakalarına gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“31 Mart Gecesi Ordu’dan Yeni Bir Güneş Doğacak”

Enver Yılmaz 2018 yılından sonra olumsuzluklar yaşayan Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin 31 Mart seçimleri sonrasında üzerinde güneşin doğacağına inandıklarını ifade etti.
Yılmaz,  “İnşallah kaldığımız yerden devam diyoruz. Bıraktığımız hizmetlerin Ordu'da çok eksikliğini hissedildiğini gördüm. Bundan sonra da özellikle televizyon programlarında yapamadıklarımızı, nelerin eksik kaldığını biz bıraktıktan sonra nelerin perişan olduğunu kamuoyuyla paylaşmış olacağız. Bütün ilçelerimizle birlikte Ordu’yu seviyoruz. Ordu Büyükşehir Belediyesi 2018 yılında bıraktığımızda Türkiye'nin istisnai belediyelerinden her yönüyle model gösterilen bir belediyeyken bugün maalesef hep olumsuzlukların yaşadığı, yaşatıldığı bir belediye oldu. Onların üzerini kapatmak suretiyle yeniden Bismillah demek için yollara düştük. Tüm Ordulu kardeşlerimize gönülden teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. 31 Mart akşamı Ordu’dan yeni bir güneşle birlikte inşallah Türk siyasetine mühürlü vuracak bir sonucu hep beraber bekliyorum. Bizimle beraber yürüyen bütün kardeşlerimize bütün Ordulu hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : ENVER, YILMAZ, ORDU'YU, KARIŞ, GEZİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız