HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 14:18

“SANAYİ SİTELERİ NASIL BIRAKTIYSAK ÖYLE KALMIŞ”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Ordu’nun kalbi olan sanayi bölgelerinden Ata Sanayiyi ziyaret etti. İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Y
“SANAYİ SİTELERİ NASIL BIRAKTIYSAK ÖYLE KALMIŞ”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Ordu’nun kalbi olan sanayi bölgelerinden Ata Sanayiyi ziyaret etti.

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz Sanayi bölgesinde yaptığı ziyaretlerde sanayi bölgesindeki esnaflar ve vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi gördü.

ATA SANAYİ NASIL BIRAKTIYSAK ÖYLE KALMIŞ

Enver Yılmaz, Ata Sanayi’de yaptığı açıklamada, "Altınordu ilçemizin kalbinin attığı yerlerden bir tanesi. Sanayi esnafımızın ikinci sanayi sitesinden sonra gelişmekte olan ekonomik gücünün yansıdığı yerlerden bir tanesiydi. Biz daha önceden buranın hem sıcak asfaltını yapmıştık hem de yan taraftaki su basmalarına karşı hem setini yapmıştık hem de köprüsünü yapmıştık takip etmiştik. Bizde bir söylediklerini iki etmemiştik. Bugün görüyoruz ki bıraktığımız yerden hem devam ediyoruz hem de biz nasıl bırakmışsak öyle kalmış bir Ata Sanayi gördük." dedi.

AĞIR TONAJLI ARAÇLAR İÇİN YENİ SANAYİ MÜJDESİ

Enver Yılmaz, sanayi esnafının karşılaştığı sorunlarını dinlediklerini belirterek, "Sanayi esnafımızın sorunlarından biri dükkanlarının yüksek katlar olmaması sebebiyle yüksek araçların rahat bir şekilde gelip sanayide iş yapamaması. İlk yapacağımız hizmetlerin başlangıcı, sanayi bölgelerinde yapılacak değişiklikler olacak. Özellikle kat yüksekliği sebebiyle yaşanan sıkıntıları çözme hedefimiz var. Ordu'muzun can damarı olan sanayi bölgelerini geliştirip büyüterek, ekonomik anlamda güçlendireceğiz” şeklinde konuştu.

SANAYİ SİTELERİ BÜYÜTÜLECEK

Acil bir şekilde ekip arkadaşlarına talimat verdiğini dile getiren Yılmaz, "Çok acil bir şekilde arkadaşlarımıza da talimat verdim. İkinci sanayi, eski sanayi ve Ata Sanayi'yi büyüterek, daha geniş ve güçlü araçların girebileceği alanlar oluşturmayı planlıyoruz. İlerleyen günlerde bu projeleri kamuoyuyla paylaşacağız. Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Sanayici kardeşlerimizin başta Ata Sanayi olmak üzere göstermiş olduğu güler yüze ev sahipliğine, kalpten ve gönülden desteklerine şimdiden teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart'tan sonra kaldığımız yerden devamı Ata Sanayi’den de yüksek sesle seslenmek istiyorum” dedi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız