HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 14:30

“ MİRAÇ, KUTLU BİR YOLCULUKTUR”

Ordu Valisi Muammer Erol Miraç Kandili nedeni ile mesaj yayınladı. Vali Erol mesajında şu ifadelere yer verdi:  Rahmet ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı en müstesna gecelerden
“ MİRAÇ, KUTLU BİR YOLCULUKTUR”

Ordu Valisi Muammer Erol Miraç Kandili nedeni ile mesaj yayınladı. Vali Erol mesajında şu ifadelere yer verdi:  Rahmet ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı en müstesna gecelerden birisi olan Miraç, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v) ihsan ve ikram dolu mucizevi bir yolculukla Cenab-ı Hakk’ın yüksek huzuruna kabul edildiği kutlu yolculuktur.

 

Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gecede, Efendimizin kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya, insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışarak, bu gece vesilesiyle, insanları birbirine yaklaştıracak, sevgi ve kardeşlik iklimini sağlayacak tavırlar sergilemenin yollarını aramalıyız.

 

Miraç; insanın gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin güçlenmesine vesile olan, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, paylaşmanın, komşuluk, kardeşlik ve akrabalık hukukunun arttığı, Milletimizin ve tüm İslam âleminin asırlardan bu yana büyük bir coşkuyla idrak ettiği mübarek gecelerden biridir.

 

Bu önemli gecede bizlere düşen görev Miracın ruhu, manası ve taşıdığı evrensel mesajları üzerinde yeniden düşünmek, kutlu yolculuğunun anlamını kavramak ve insan olarak vazifelerimizi daha güzel bir şekilde yerine getirmeye çalışmaktır. 

 

Bu duygu ve düşüncelerle, Ordulu hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Miraç Kandili'ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini, ülkemizde ve İslam coğrafyasındaki sıkıntıları ortadan kaldırmasını ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden diliyorum.

 

Anahtar Kelimeler : , MİRAÇ, KUTLU, BİR, YOLCULUKTUR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız