HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 15:27

SOĞUK HAVADA, SICAK İLGİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Kabadüz’de düzenlenen 19. Çambaşı Kış Festivali’nde gönüllere girdi, halkın yine ilgi odağı oldu.
SOĞUK HAVADA, SICAK İLGİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Kabadüz’de düzenlenen 19. Çambaşı Kış Festivali’nde gönüllere girdi, halkın yine ilgi odağı oldu.

Kimi zaman bir yaşlının duasında kimi zaman ise bir çocuğun yüzünde tebessüm oluyor. Gittiği her noktada vatandaşların yoğun ilgi ve alakasıyla karşılanan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Kabadüz’de düzenlenen 19. Çambaşı Kış Festivali’nde yine gönüllere girdi.

BAŞKAN GÜLER’E VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Mehmet Hilmi Güler, Kabadüz’de Çambaşı yaylasında Çambaşı Kış Festivali’ne katıldı. Gerek festival alanında gerekse kayak tesislerinde vatandaşların büyük ilgisini gören Güler, onlarla eğlendi, kemençe ve tulum eşliğinde onların coşkusuna ortak oldu.

GÜLER: HİZMETLERİ YAPMAK BİZDEN EĞLENMEK SİZDEN

Çambaşı Doğa Kayak Tesisleri, Bungalow Tatil Köyü ve 5 yıldız konforunda oteli Çambaşı Yaylasına kazandıran Güler, yeni dönemin müjdelerini de verdi. Doğa Kayak tesislerinden ve 5 yıldız konforundaki otelden sonra Göndeliç Tepesi’ni de kış turizmine kazandıracaklarını açıklayan Güler, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak sadece Çambaşı’na 300-400 milyon TL yatırım yaptık. Yakında Göndeliç’i de hizmete sunacağız. Burada 2,5 ay kar varken orada 5 ay kar olacak. 800 metre daha yüksekte. Daha iyi adrenalin toplayacak ve daha iyi eğleneceksiniz. Hizmetleri yapmak bizden eğlenmek sizden” dedi.

BAŞKAN GÜLER, SIKMADIK EL BIRAKMADI

Festival alanından Kayak tesislerine geçen Güler, her kesimin sevgisini ve ilgisini kazandı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği Başkan Güler ile vatandaşlar sık sık fotoğraf çektirdi. Soğuk havaya rağmen kayak tesislerine akın eden vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Güler, sıkmadık el bırakmadı. Halkın coşkusuna ortak olan Başkan Güler, vatandaşların yine kalbini kazandı.

Anahtar Kelimeler : SOĞUK, HAVADA, SICAK, İLGİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız