HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 17:29

ORDU EMNİYETİNE ARAÇ TAKVİYESİ

Ordu’daki emniyet hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesi için alınan 14 yeni araç, İl Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi. Emniyet hizmetlerinde kullanılacak 14 yeni araç için İl Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde araç tesl
ORDU EMNİYETİNE ARAÇ TAKVİYESİ

Ordu’daki emniyet hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesi için alınan 14 yeni araç, İl Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.

Emniyet hizmetlerinde kullanılacak 14 yeni araç için İl Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde araç teslim töreni düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde yapılan araç teslim törenine, Vali Muammer Erol, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uçak, Adalet Komisyonu Başkanı Dr. Mesut Bilen, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yakup Taşlıova, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Karlıbel, Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman ve emniyet mensupları katıldı.

Hizmete sunulan 14 yeni araç için düzenlenen törende bir konuşma yapan Vali Muammer Erol, ”İyi idare, bol oksijenli temiz hava gibidir. İyi idarenin olmazsa olmaz en temel unsurlarından birisi, en baştaki bizim de sorumluluğumuzun olduğu güvenlik hizmetidir. Güvenlik hizmeti noktasında en ufak bir arıza, eksik, yanlış varsa iyi idareden söz etmek mümkün değil. Güvenlik için de bu konuda görev ve sorumluluğu olanların el birliği içerisinde özveriyle, gayretle, azimle bu işin peşinde samimi bir şekilde durması gerekiyor. Güvenlik hizmeti böyle bir hizmettir” dedi. 

“İlimizde sorumluluğu altında bulunan birimlerle hakikaten Ordulunun hak ettiği güvenlik hizmetini samimiyetle, gayretle, başarıyla veren, verdiren Emniyet Müdürümüz ve Jandarma Komutanımıza canı gönülden Ordulular adına teşekkür ediyorum” diyen Vali Erol, “Sağ olsunlar, var olsunlar. Ordu’muz hakikaten kendilerinin ve ekiplerinin emeği ve gayreti sayesinde en güvenli illerden birisi. İyilik emek ister. Güvenlik birimlerimiz elinden geldiği kadar samimiyetle, gayretle, özveriyle yerine getiriyorlar. Şehrin artık olmazsa olmazları olan Mobese kameraları, özellikle suçla, suçluyla mücadele noktasında çok ciddi avantajları, imkanları beraberinde getiriyor. Bütün bunlar, bu şehirdeki insanların huzur ve güvenliği için yapılıyor. Şehrimizde huzur ve güvenliğin sağlanmasında en az bizim kadar sorumlu olan mahalli idarelerin, buradaki sivil toplum kuruluşlarının, iş insanlarımızın mutlaka payı, emeği, gayreti var” şeklinde konuştu.

“Ordu Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlarken, toplumun güvenlik ihtiyaçlarına yönelik teknik donanımsal çözümler üretmeye, insan sağlığını, insan kaynağını güçlendirme ve elbette önleyici tedbirlerle suç önleme noktasında gayretli çalışmalar içerisindeyiz” diyerek konuşmasına başlayan İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, ”Ordu il merkezi ve 18 ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın can ve mal güvenlikleri, ayrıca onların huzurları için 7/24 her yerde olmayı ilke edinen teşkilatımızın her türlü suç ve suçluyla mücadele etmekte kararlı olduğunu vurgulamak isterim. Suç ve suçlularla yapmış olduğumuz bu etkin mücadelemize katkı sağlamak, vatandaşlarımızın taleplerini hızlı ve etkin bir şekilde yerine getirmek için ihtiyacımız olan ekip sayılarını arttırmak amacıyla 14 adet araç Ordu ilinin hizmetine sunulmuştur. Bu araçların alınmasına katkı sağlayan başta Emniyet Genel Müdürlüğümüze, Türk polis Teşkilatını Güçlendirme Vakıf Başkanlığına, Ordu Asayiş ve Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Dernek Başkanlığına ayrıca araçlarımızın dizaynında bizlere katkı sağlayan Samsun İl Emniyet Müdürlüğümüze şükranlarımızı sunuyorum. Bugün hizmet vermeye başlayacak olan otolarımızın Ordu’muza, teşkilatımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diler, personelimizin kazasız ve belasız görev yapmalarını yüce Allah’tan temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından, İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek tarafından dua okundu. Vali Muammer Erol ve diğer protokol üyelerinin kurdele kesimi sonrası araçların anahtarları birimlere teslim edildi ve yeni araçlar şehir turu yaptı.

Ordu Asayiş ve Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneğince 5 adet Renault Express Ekip Otosu, Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfınca 5 adet Renault Express Ekip Otosu, ayrıca Ordu İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan mübadele sonucunda alınan 3 adet Renault Express Ekip Otosu ile toplam 13 Ekip Otosunun; 10 adedi Resmi Ekip Otosu, 3 adedi ise Sivil Ekip Otosu olarak dizayn edildi.

Ayrıca, Bölgemizdeki deniz ve göletlerde meydana gelebilecek olaylara müdahale etmek için de 1 adet Polat Marin Marka, 4,65 metrelik Operasyonel Şişme Bot Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğüne tahsisi gerçekleştirildi.

 

Anahtar Kelimeler : ORDU, EMNİYETİNE, ARAÇ, TAKVİYESİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız