HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Şubat 2024 Salı Saat: 11:52

“BİSMİLLAH” DİYEREK YOLA ÇIKTIK”

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin startını Bayramca Mahallesi’nden verdi. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tavlı eğitim ve sağlık kurumlarını da
“BİSMİLLAH” DİYEREK YOLA ÇIKTIK”

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin startını Bayramca Mahallesi’nden verdi. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tavlı eğitim ve sağlık kurumlarını da ziyaret etti. Başkan Tavlı “Cumhur İttifakı kadroları olarak seçimlere her zaman hazırız. Halkımızın Sayın Cumhurbaşkanımıza olan güçlü desteği sürüyor. Biz de hizmetlerimizle şehrimizi geleceğe taşımaya devam edeceğiz” dedi.

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı seçim çalışmalarına Bayramca Mahallesi ile başladı. Beraberinde AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, MHP Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu, parti yönetimi ve meclis üyeleri ile birlikte Bayramca Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Tavlı esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Mahallede bulunan eğitim kurumları ve sağlık kurumlarını da ziyaret eden Başkan Tavlı Ünye’de hizmetlerin hız kesmeden devam ettiğini kaydetti.

“Bayramca Mahallemiz Estetik Kimliğine Kavuşacak”

Bayramca Mahallesi sakinlerinin bu kış doğalgaz kullanımına başladığını belirten Başkan Tavlı, elektrik hatlarının da yer altına alınmasıyla birlikte 2024 ve 2025 yıllarında üst yapı çalışmalarının tamamlanacağını ifade ederek, “Ünye’de doğalgaz kullanımına yönelik çalışmalarımız sonucu Bayramca Mahallemiz de doğalgaza kavuştu. Çalışmalar nedeniyle yollarımız bozuldu. Yaptığımız planlama sonucu elektrik hatlarının da yer altına alınmasıyla birlikte yol çalışmalarımız hızlı bir şekilde başlayacak ve tamamlanacak. 2024 ve 2025 yılları arasında tüm cadde ve sokaklarımız yenilenerek Bayramca Mahallemiz kent ve estetik kimliğine kavuşacak” dedi.

Bayramca Mahallesi’nden AK Parti’ye Tam Destek

Bayramca Mahallesi sakinlerinin geçmişten bu yana her zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sahip çıktığını da belirten Başkan Tavlı, “Önümüzdeki yerel seçimler hem ülkemiz, hem de Dünya mazlumları için önemli. Biz de bu önemi bilerek kapı kapı dolaşıp vatandaşlarımızla hasbihal ediyoruz. Bayramca Mahallemizdeki vatandaşlarımız her zaman Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında oldu. 31 Mart’ta da bu desteklerinin devam edeceğini belirttiler. Bu da bizi memnun etmiştir” diye konuştu.

“Cumhurbaşkanımız Her Zaman Engellilerin Yanında Oldu”

Seçim ziyaretleri devam ederken kendisi ve çocuğu engelli olan bir vatandaş Başkan Tavlı’ya teşekkür ederek, “Cumhurbaşkanımız ve belediye başkanımız her zaman biz engellilerin yanında oldu. Allah razı olsun” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : “BİSMİLLAH”, DİYEREK, YOLA, ÇIKTIK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız