HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Şubat 2024 Salı Saat: 15:58

ENVER YILMAZ'A GÜLYALI'DA SEVGİ SELİ

Vatandaş ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra ilçe ziyaretlerini de sürdüren İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz bugün Gülyalı ilçesine gitti. Gülyalı ilçesinde vatandaşlar tarafından büyük coşku ile karşı
ENVER YILMAZ'A GÜLYALI'DA SEVGİ SELİ

Vatandaş ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra ilçe ziyaretlerini de sürdüren İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz bugün Gülyalı ilçesine gitti. Gülyalı ilçesinde vatandaşlar tarafından büyük coşku ile karşılanan Yılmaz’a ilgi yoğundu.

Enver Yılmaz, Gülyalı’daki ziyaretler sırasında Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’yi de makamında ziyaret etti.

Enver Yılmaz, "Seçim takvimini başlattık. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak biz aday sıfatıyla ilçe ilçe gezmeye başladık. Artık adaylarımızla açıklar hale geldik." ifadelerini kullandı.

GÜLYALI YENİDEN CANLANACAK

Enver Yılmaz konuşmasında, Gülyalı'nın çöp dökme alanlarının çözümü üzerinde durarak şunları belirtti: "Ben Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumda Gülyalı’nın çöp dökülen alanıydı. Çöp dökülen alanı aynısı Altınordu’daki gibi denizin en güzel yeri, Gülyalı’da da Ordu’nun en güzel yerine çöp dökülüyor idi."

TÜRKİYE'NİN EN TATLI PROJESİNİ GÜLYALI'YA KAZANDIRDIK

Görevde oldukları süre içerisinde çöp dökülen bir alanı Türkiye'nin en tatlı projesine dönüştürdüklerini belirten Yılmaz, "Biz buraya bir Çikolata Park projesi yaptık. Çikolata park projesinin içinde de çok farklı destinasyonlar olacaktı. Nikah salonları 50 kişilik nikah salonu, 200 kişilik düğün salonu, 500 kişilik bu havzanın hatta Piraziz ve çevrenin hafta sonu akşamları düğün ve nikahlarının yapıldığı bir alan olacaktı."

SEFER BİZDEN ZAFER ALLAH'TAN

Gülyalı'ya ev sahipliği için teşekkür eden Yılmaz, seçim sürecinde emek veren herkese teşekkür ederek konuşmasını noktaladı. "Sefer bizden, zafer Allah'tan. Buna gayret gösteren bütün kardeşlerimi canı gönülden tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Öte yandan Yılmaz, Gülyalı ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında, İYİ Parti İlçe Belediye Başkan Adayı Hasan Öztürk, Cumhur İttifakı Adayı Medet Sipahi ve CHP Gülyalı Belediye Başkan Adayı Uğur Cörüt ile bir araya geldi.

Yılmaz, buluşma sırasında yaptığı konuşmada, "Belki de ülke demokrasimizin örnek tablolarından birisini hep beraber yaşıyoruz. Cumhur İttifakı'nın kıymetli adayı Medet Sipahi Bey, Cumhuriyet Halk Partisi'nin değerli adayı Uğur Cörüt Bey ve inşallah İYİ Parti'nin değerli adayı Hasan Öztürk ile bir araya geldik." dedi.

Yılmaz, kendilerini parti binalarında karşılayan Medet Sipahi ve Uğur Cörüt'e teşekkür etti. Adayların hizmet odaklı bakış açılarına vurgu yaparak, Gülyalı için en doğru kararın millet tarafından verileceğine inandığını belirtti.

Yılmaz  Medet Sipahi'ye, Uğur Cörüt'e ve  Hasan Öztürk’e  başarılar dileyerek, "Ordumuz için, Gülyalı için hayırlı olsun." temennisinde bulundu.

 

 

Anahtar Kelimeler : ENVER, YILMAZ'A, GÜLYALI'DA, SEVGİ, SELİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız