HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Şubat 2024 Çarşamba Saat: 12:42

“ HİZMET YOLCULUĞUMUZ DEVAM EDİYOR”

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı ziyaretlerine devam ediyor. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tavlı, “Halkımızın emanetini bu zamana kadar en güzel şekilde taşıdık ve bundan sonra
“ HİZMET YOLCULUĞUMUZ DEVAM EDİYOR”

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı ziyaretlerine devam ediyor. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tavlı, “Halkımızın emanetini bu zamana kadar en güzel şekilde taşıdık ve bundan sonra da taşımaya devam edeceğiz” diyerek vatandaşlardan destek istedi. Başkan Tavlı’nın yeniden aday olmasından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise başarılar diledi.

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı ziyaretlerini Kaledere Mahallesi ile sürdürdü. Beraberinde AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, MHP Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu, AK Parti Ünye İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu, Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Demir, Belediye Meclis Üyeleri ve Parti yönetimi ile birlikte Bakırcılar Çarşısı ve Orta Çarşı arastasını ziyaret eden Başkan Tavlı esnaflarla bir araya geldi. Başkan Tavlı yeni dönem için kendisine destek olan vatandaşlara teşekkür etti.

Esnaf ve vatandaşların Miraç Kandili’ni tebrik eden Başkan Tavlı “Hayır dua ile çıktığımız bu yolculuğumuzda rabbim yardımcımız olsun. Milletimize hizmet yolculuğumuz devam ediyor. Hemşerilerimin emanetini 5 yıldır halel getirmeden taşıdık ve taşımaya devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızla kucaklaşarak Ünye’mizi daha güzel yarınlara taşıyacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere tevdi ettiği görevi layıkıyla yerine getirerek halkımıza en güzel şekilde hizmet etme gayreti içerisinde olacağız” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : , HİZMET, YOLCULUĞUMUZ, DEVAM, EDİYOR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız