HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Şubat 2024 Çarşamba Saat: 13:04

BALIKÇILARA DESTEKLEME UYARISI

Küçük ölçekli balıkçılığın desteklenmesi başvuruları 16 Şubat 2024 tarihinde sona erecek. Konuya ilişkin Ordu Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre deniz ve içsulardaki küçük ölçekli balıkçı gemilerinin av, a
BALIKÇILARA DESTEKLEME UYARISI

Küçük ölçekli balıkçılığın desteklenmesi başvuruları 16 Şubat 2024 tarihinde sona erecek.

Konuya ilişkin Ordu Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre deniz ve içsulardaki küçük ölçekli balıkçı gemilerinin av, avcılık ve sosyo- ekonomik verilerinin toplanması ve sürdürülebilir yönetiminin sağlanması amacıyla, 8 Ocak 2024 tarihinde başlayan destekleme başvurularının 16 Şubat 2024 Cuma günü mesai bitiminde sona ereceği bildirildi.

ÖDEMELER BOY UZUNLUĞUNA GÖRE

Denizlerde faaliyet gösteren 12 m'den küçük balıkçı gemileri ile içsularda faaliyet gösteren balıkçı gemilerinin tamamı destekleme kapsamına alındığı belirtilen açıklamada “2024 yılı destekleme başvuruları balıkçı gemisinin ruhsat tezkeresinin düzenlendiği İl/İlçe Müdürlüklerine yapılacaktır.

Gerekli şartları sağlayan gemilere boy uzunluğuna göre belirlenen miktarlarda gemi başına destekleme ödemesi yapılacaktır” Bu arada boy uzunluğu; 0-4,99 metreye kadar olan gemilere 3.500 TL, 5-7,99 metre arası gemilere 4.250 TL, 8-9,99 metre arası gemilere 5.250 TL, 10-11,99 metre arası tüm balıkçı gemilerine 6.000 TL ödenecek” denildi.

KADIN BALIKÇILARA DESTEK DAHA FAZLA

Balıkçı gemisinin sahibi veya ortağı olan kadın balıkçılara desteklemeye başvuru yapmaları halinde, ödenecek birim destekleme tutarının % 25 daha fazlasının ödeneceği de açıklandı.

SON BAŞVURU 16 ŞUBAT

Öte yandan balıkçıların mağdur olmamaları için destekleme başvurularını İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine en 16 Şubat 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar mutlaka yaptırmaları da istendi. Haber: Semra GENÇOSMANOĞLU

Anahtar Kelimeler : BALIKÇILARA, DESTEKLEME, UYARISI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız