HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Şubat 2024 Çarşamba Saat: 13:55

ORDU’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Ordu’da son bir haftada zehir tacirlerine yapılan operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ordu Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları denetim ve
ORDU’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Ordu’da son bir haftada zehir tacirlerine yapılan operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ordu Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları denetim ve operasyonlarda 503 gram esrar, 59 gram metamfetamin ve 11 adet sentetik ecza geçirdi. Konuya ilişkin Ordu Valiliği’nden verilen bilgilerde şu ifadelere yer verildi:

“Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şahsın üzerinde yapılan aramada (476) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince (1) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince (5) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan (1) şahsın üzerinde yapılan aramada (1) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince bir ikamette yapılan aramada (25) gr. Esrar Maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince bir ikamette yapılan aramada (25) gr. Esrar Maddesi ele geçirilmiş olup; konu ile ilgili olarak bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince iki şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan (1) şahsın üzerinde yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (2) şahsın üzerlerinde yapılan aramada (55) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; haklarında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli işlem yapılan şüpheli şahıslar dan (1)’ si sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan (1) şahsın üzerinde yapılan aramada (2) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (4) şahsın üzerlerinde ve araçta yapılan aramada (3) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada (11) adet Sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.” Haber Merkezi

 

                

Anahtar Kelimeler : ORDU’DA, UYUŞTURUCU, OPERASYONU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız