HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Şubat 2024 Perşembe Saat: 10:54

KİBAR: “VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ”

Fatsa Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdürürken, kırsal mahallelerde vatandaşların hayat şartlarını kolaylaştıracak çalışmalara da devam ediyor. Kırsal mahallelerde vatandaşların taleplerini ye
KİBAR: “VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ”

Fatsa Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdürürken, kırsal mahallelerde vatandaşların hayat şartlarını kolaylaştıracak çalışmalara da devam ediyor.

Kırsal mahallelerde vatandaşların taleplerini yerine getiren belediye ekipleri, yaptığı faaliyetlerle kırsalda yaşayan vatandaşların yaşam standartlarını iyileştirecek çalışmalarla takdir topluyor.

KARŞIYAKA MAHALLESİ’NDE BETON YOL ÇALIŞMASI

Tüm kırsal mahallelerde belirlenen program kapsamında oldukça geniş bir alanda hizmet veren Fatsa Belediyesi, mahalle yollarında yapılan çalışmalarla yol kalitesini artırarak vatandaşlara ulaşım kolaylığı sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda 1.5 km beton yol, 0.3 km sıcak asfalt, 5 km yol genişletme çalışması, 3 adet betonarme menfez ve 1.5 km yeni beton yol programı başlamış olup çalışmalar devam etmektedir.

Yapılan hizmetlerle, hayatlarının kolaylaştığını belirten vatandaşlar, Başkan Kibar’a ilettikleri sorunların çözüme kavuşmasından duydukları mutluluğu dile getirdiler. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Şehir merkezi ve kırsal mahalle, ayrımı yapmaksızın vatandaşın ihtiyaç duyduğu her alanda onların hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalarda her zaman desteğini yanımızda hissettiğimiz vatandaşlara teşekkür ediyorum.” dedi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız